Ssd Kullanan Var Mı?
-
bendeki macbookta ssd var. Henüz performansa dayalı bir yazılım kullanmadım ama mac için önerebileceğin hdd testi varsa deneyebilrim senin için. 256 gb
-
Foxxxxxx bunu yazdı
60 liraya 240 gb ssd hdd aldım kingston v serisi 1 kere ssd alınca formatladım 1 seneyi aşkın kullanıyorum sistem hala bozulma yok cabuk acılıp cabuk kapanıyor istedigini bir kere tıklaman yeterli sessiz sedasız çalışıyor programlar hemen acılıyor ben memnunum
öneririm
60 lira mı? 2.elde öyle temiz bulmakda zordur.
Unbalanced ben windows puanını merak ettim macbookda kullanıyorsan boşver.
-
up
-
Bende ocz var hocam ama uzun omurlu deildir ssdlerr
Ram diskler var onlar hem daha hizli hem daha uzun omurlu olacak
plastner tarafından 10/Tem/13 02:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana 4 sene gitsin yeter zaten.
-
u235 bunu yazdı
Bana 4 sene gitsin yeter zaten.
Seni anladim hocam uzun omur istiyosun.
O zaman seagate 6gb baglanti hizina sahip olan sata 3 ozellikli diskleri var onlardan al ssdlerr elektrikli bir yapiya sahip dolayisiyla ufak bir elektrik olayindan sapitabiliyorlar.Corsair vardi bozuldu ocz aldim ben bilgine..
-
2 senedir kullanıyorum format bile atmadım hala ilk günkü gibi işletim sistemini ve programları aynı hızında kullanıyorum. Hatta bir ara silinmiş bir dosyamıda kurtardım bazıları silinen dosyalarda geri getirmede sorun yaşıyor dediler ama hiç söylenenlerin alakası yok kesinlikle SSD kullanımını destekliyorum. Normal diskler hamallık gibi geliyor artık...
-
hiç ömrü şu kadar sene sonra doldu gitti diye bir tecrübesi olan yok dimi?
internette bunların ömrü dolunca salt okunur olarak kitlenip işlem yapamıyormus ssd diyorlar.Neyse artık sık sık yedek alacaz gittiği yere kadar kullanacaz :)
-
u235 bunu yazdı
hiç ömrü şu kadar sene sonra doldu gitti diye bir tecrübesi olan yok dimi?
internette bunların ömrü dolunca salt okunur olarak kitlenip işlem yapamıyormus ssd diyorlar.Neyse artık sık sık yedek alacaz gittiği yere kadar kullanacaz :)
hocam ömürleri dolacak kadar eski bir teknoloji değil ki bi beklemen lazım 3-4 sene daha böyle bir soruyu sorabilmek için. Ayrıca o kitlenip işlem yapamama olayı çok saçma geldi öyle şey mi olur ya windows açılmaz ki o zaman.
-
Benimde 1.5 sene oldu. TRIMSIZ kullanmıyorum zaten. SSD ' nin çabucak ölmesi için TRIM desteksiz işletim sistemi ve SSD kullanmak lazım. Ancak o zaman 2-3 sene içinde patlıyor. TRIM destekli SSD sürücüleri ve işletim sistemi ile tahminim en az 6-7 sene gider gibime geliyor. Zaten normal bir HDD de 3-4. senesin bad sector alabiliyorsunuz. Ama ne olur ne olmaz yedek almak lazım her zaman.
DrKill tarafından 10/Tem/13 04:14 tarihinde düzenlenmiştir