Ssd Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bendeki macbookta ssd var. Henüz performansa dayalı bir yazılım kullanmadım ama mac için önerebileceğin hdd testi varsa deneyebilrim senin için. 256 gb 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

60 liraya 240 gb ssd hdd aldım kingston v serisi 1 kere ssd alınca formatladım 1 seneyi aşkın kullanıyorum sistem hala bozulma yok cabuk acılıp cabuk kapanıyor istedigini bir kere tıklaman yeterli sessiz sedasız çalışıyor programlar hemen acılıyor ben memnunum

öneririm

60 lira mı? 2.elde öyle temiz bulmakda zordur.

Unbalanced ben windows puanını merak ettim macbookda kullanıyorsan boşver.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

Bende ocz var hocam ama uzun omurlu deildir ssdlerr 

Ram diskler var onlar hem daha hizli hem daha uzun omurlu olacak

plastner tarafından 10/Tem/13 02:41 tarihinde düzenlenmiştir

Busiest men find the most time....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bana 4 sene gitsin yeter zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bana 4 sene gitsin yeter zaten.

Seni anladim hocam uzun omur istiyosun.

O zaman seagate 6gb baglanti hizina sahip olan sata 3 ozellikli diskleri var onlardan al ssdlerr elektrikli bir yapiya sahip dolayisiyla ufak bir elektrik olayindan sapitabiliyorlar.Corsair vardi bozuldu ocz aldim ben bilgine..

Busiest men find the most time....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

2 senedir kullanıyorum format bile atmadım hala ilk günkü gibi işletim sistemini ve programları aynı hızında kullanıyorum. Hatta bir ara silinmiş bir dosyamıda kurtardım bazıları silinen dosyalarda geri getirmede sorun yaşıyor dediler ama hiç söylenenlerin alakası yok kesinlikle SSD kullanımını destekliyorum. Normal diskler hamallık gibi geliyor artık...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hiç ömrü şu kadar sene sonra doldu gitti diye bir tecrübesi olan yok dimi?

internette bunların ömrü dolunca salt okunur olarak kitlenip işlem yapamıyormus ssd diyorlar.Neyse artık sık sık yedek alacaz gittiği yere kadar kullanacaz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

hiç ömrü şu kadar sene sonra doldu gitti diye bir tecrübesi olan yok dimi?

internette bunların ömrü dolunca salt okunur olarak kitlenip işlem yapamıyormus ssd diyorlar.Neyse artık sık sık yedek alacaz gittiği yere kadar kullanacaz :)

hocam ömürleri dolacak kadar eski bir teknoloji değil ki bi beklemen lazım 3-4 sene daha böyle bir soruyu sorabilmek için. Ayrıca o kitlenip işlem yapamama olayı çok saçma geldi öyle şey mi olur ya windows açılmaz ki o zaman.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Benimde 1.5 sene oldu. TRIMSIZ kullanmıyorum zaten. SSD ' nin çabucak ölmesi için TRIM desteksiz işletim sistemi ve SSD kullanmak lazım. Ancak o zaman 2-3 sene içinde patlıyor. TRIM destekli SSD sürücüleri ve işletim sistemi ile tahminim en az 6-7 sene gider gibime geliyor. Zaten normal bir HDD de 3-4. senesin bad sector alabiliyorsunuz. Ama ne olur ne olmaz yedek almak lazım her zaman.

DrKill tarafından 10/Tem/13 04:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 3765 Toplam Mesaj: 34