Staj Yeri [İstanbul]
-
3 ay tatilden sonraki dönemde staj yapacak,3 ay tatilinde ise çalışacak yer arıyorum. Çoğu yer dolmuş yer bulamadım ondan konu açma gereği duydum. İstanbul - Gaziosmanpaşa ve çevresinde stajyer vs. arayanlardan cevap bekliyorum.
-
Meslek ne hojam...
-
aynen bölüm ne?
-
bişeyi eksik yazdığımın farkındayım aslında :D:D bilgisayar(yazılım), ancak staj göreceğimiz yerin yazılım olması zorunlu değil :) bilgisayar üzerine herhangi bir firmada olabilir.
-
abi istanbulu bilmem de ayaz koim de yaz ayarlıyabilir bişiler belki :)
bi de microsoftta tanıdık varsa belki orda da ayarlıyabilirsin :C
-
abi valla dün korozo ambalaj die bir yer buldum ağustos da sözleşmeyi imzalıyorum :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
abi valla dün korozo ambalaj die bir yer buldum ağustos da sözleşmeyi imzalıyorum :D
-----------------------------hayırlı olsun darısı başıma :D thy ye bi yaziim bakim :D
-
hocam cok uzaktasin yakin bi yerde olsan olabilirdi
bahcesehir..
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun darısı başıma :D thy ye bi yaziim bakim :D
-----------------------------temizlikci olarakmi ?
yok hocam elektronikci olarak girdim ben bizim arkadaşlarda tav ile anlaşmışlar bana yer kalmadı :| -
HiTLeRFaN bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
HiTLeRFaN bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
yok hocam elektronikci olarak girdim ben bizim arkadaşlarda tav ile anlaşmışlar bana yer kalmadı :|
-----------------------------hayirli olsun, buyuk bir $irketmi ?
http://www.tav.com.tr/galiba az öyle
http://www.tavairports.com/index_tr.asp
edit büdüt :
buda benimkisi :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------cok komik oldugunu sanıyosun deil mi ? senin actıın konularda böle geyik yapılınca bi tarafların tutuşur ama ;) thy nin bilgi işlemde geçen sene staj gören 2 arkadaşım var, merak etme sen ;)