Staj Yeri [İstanbul]
-
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
melechesh bunu yazdı:
-----------------------------başlığı acan aradasa saygısızlık olmazsa bende kendimi araya sokayım:)istanbulda cok aradım staj yeri ama bulamadım banada yardımcı olurmusunuz??benim bölümde işletme.
-----------------------------Türkiye'de, bayansan ve güzelsen, iş ve staj yeri bulman daha kolay oluyor... İlan sayfalarına göz atmanız yeterli, erkek muhasebeci ya da insan kaynakları arayan bir şirket göremedim henüz.
kardeş ülkemizde kapalı bayana iş veren yok artı parantez acayım
-----------------------------O yönde bir yorum da bulunmadım zaten. Konuyu farklı yerlere çekmeyin.
-
Hocam sana tavsiyem büyük şirketler bul.
Ben IBM'de yapmıştım stajı iş görüşmelerinde baya faydası oluyor. Sana uzak olsada büyük şirketlerde yap stajını. Pişman olmayacaksın.
-
ßy_c4sh bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sana tavsiyem büyük şirketler bul.
Ben IBM'de yapmıştım stajı iş görüşmelerinde baya faydası oluyor. Sana uzak olsada büyük şirketlerde yap stajını. Pişman olmayacaksın.
-----------------------------dostum yer konusunda sıkıntım olmaz güzel bi firmaya gideceksem. pm den mail atiim bi ekle sen beni :D
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------En mantıklısı, bilgi sahibi olmadığın konular hakkında yorum yapmaman olur... Soruyu yönelttiğim kişinin, ismini özellikle belirttiğim için, üstüne alınmanı gerektirecek bir neden olmadığı gibi, staj yerleri, stajer öğrencilerin okuduğu okula bile ne denli önem gösterdiklerini bilmen, benzer bir durumla karşılaştığında, artı bir avantaj sağlamasına neden olabilir...
-----------------------------okudugun lise bile senin icin bir artidir cv konusunda , staj isine gelince tamamiyle torpil isi oldugunu dusunuyorum ne pc programcilari tanidim universite hayatinda adamlar ceyiz dukkanlari actilar , reklam ajanslari kurdular :) anlamadigim olay okulun neden yonlendirmedi seni bu konuda yanilmyorsam bihayli yardimci oluyorlar bu konuda.
-
nisanda son buluyor önceden söyleseydiniz gerekli yerlerle konuşup microsoftu bile ayarlardık ama dönemi çok feci kacırdınız