Stajyer Arıyoruz - İstanbul
-
hocam ben makina mühendisliği okuyorum sizin verdiğiniz stajdan başka staj yapıcam yani konuyla alakam yok, internetten tütün satışı yasaklandı ve bulunduğum yerde tütün bulmam imkansız (pipo tütünü) ve sizde perpada çalıştığınıza göre acaba ordaki pipo marketten tütün alıp bana kargolayabilir misiniz diye soracaktım? :)
(sürçü lisan ettiysem affola yaklaşk 30 saattir uyumuyorum)
-
motorlu testere de satılıyor perpada :|
-
hocam gelem 1 ay zorunlu stajım var Çukurova üni okuyorum. Naylon yapmayı düşünüodum ama görünce yazayım dedim. Asp.net, c# biliyorum yani öğrettikleri kadar donanım bilgimde var
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben makina mühendisliği okuyorum sizin verdiğiniz stajdan başka staj yapıcam yani konuyla alakam yok, internetten tütün satışı yasaklandı ve bulunduğum yerde tütün bulmam imkansız (pipo tütünü) ve sizde perpada çalıştığınıza göre acaba ordaki pipo marketten tütün alıp bana kargolayabilir misiniz diye soracaktım? :)
(sürçü lisan ettiysem affola yaklaşk 30 saattir uyumuyorum)
-----------------------------yollarız tabi neden olmasın hocam elime mi yapışacak :D
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------motorlu testere de satılıyor perpada :|
-----------------------------Sen cinsel sağlık ürünlerini görmedin herhalde :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------yorum yapilmaz bu vakitten sonra sonra ben geliyim calsiyim ozkan abii :D
-
Ben geleyim olmaz mı ?
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------yaz döneminde geleyim mi çalışmaya :D
-----------------------------sen calışmıyomusun evladım zaten bi işte?
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
-----------------------------yorum yapilmaz bu vakitten sonra sonra ben geliyim calsiyim ozkan abii :D
-----------------------------Senin sormana bile gerek yok.Şirketi paravan olarak kullanırız burda :D
-
Bilgisayar Mühendisliği donanım stajı yapabilir miyim sizin şirkette?