Stajyer Arıyoruz - İstanbul
-
gh990 bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayar Mühendisliği donanım stajı yapabilir miyim sizin şirkette?
-----------------------------Bizde pek donanım yok fakat sen çalışmak istiyorsan staj dosyana ne istiyorsan onu yazarız :D
-
Bende yazin calismak icin is ariyorum is verenlere duyurulur. Tek sartim var sigorta istemiyorum. Cevresinde eleman ariyan varsa bi mesaj filan cok iyi olur simdiden eyv :)
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
Bende yazin calismak icin is ariyorum is verenlere duyurulur. Tek sartim var sigorta istemiyorum. Cevresinde eleman ariyan varsa bi mesaj filan cok iyi olur simdiden eyv :)
-----------------------------ne yaparsın ne edersin yaş kaç tecrübe ne söylede ona göre daha iyi olur :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------gh990 bunu yazdı:
-----------------------------Bilgisayar Mühendisliği donanım stajı yapabilir miyim sizin şirkette?
-----------------------------Bizde pek donanım yok fakat sen çalışmak istiyorsan staj dosyana ne istiyorsan onu yazarız :D
Çalışmak istiyorum. Hangi tür işler var acaba? -
@swordfish
Valla ne nargile icilir orada gidemedik seninle Saban Abi' nin oraya ama bidahaki sefere insallah. Kapanacakmis orasi galiba biliyor musun?
-
break bunu yazdı:
-----------------------------@swordfish
Valla ne nargile icilir orada gidemedik seninle Saban Abi' nin oraya ama bidahaki sefere insallah. Kapanacakmis orasi galiba biliyor musun?
-----------------------------ben gittimde ne oldu
yoktu tükanda :|
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------ne yaparsın ne edersin yaş kaç tecrübe ne söylede ona göre daha iyi olur :)
Yas 18 lisede yazilim bolumu bitti. 2 sene enkada staj 2 sene animasyon ajansi 3 ay mv donalds bi kac sene yazlari anneannemin konfeksiyon atolyesinde ve unuttugum kisa donemli bi kac is daha :). Sinavlar gecsin ertesi gun cikip aricam is en azindan buraya yaziyim bi on hazirlik olur dedim :) -
u235 bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------iş saatlerini yazarmısın hoca
birde naylon imkanı var mı :D
-----------------------------naylon mu ? ayıp hoca.Ondan sonra pratikde hiçbişey bilmiyorsunuz boş boş sektörü dolduruyorsunuz.Sektörde 258973 tane teknisyen var mühendis var ama kalifiye eleman 300 ü geçmiyor.
-----------------------------Aynen bunun gibi adamlar yüzünden işi bilenin kıymeti artıyor :)
Bırak hocam böyle adamlar naylon yapsın :p
-
elektronik bölümündeyim geliyorum hocam.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------@swordfish
-----------------------------Yok ya kapanmaz herhalde hocam :) Şu anda ırakta nargile içiyorum bu arada böyle nargile yok allahıma kitabıma :D