Steam Bahar İndirimleri Başladı !
-
sertacgs bunu yazdı
gta 5 torrente düştü mü arkadaşlar
pc ye çıktı mı da düşsün hacım :)
-
werterda kullanıcı adım ekeyin beyler oynarık ortak bişeyler.
-
Huerfanos bunu yazdı
yilbasini bekleyin
yeap yılbaşında güzel indirimler olur.
ac için olur umarımda alırız.
-
Skyrim legend edition aldım eyvallah
-
infestationda indirime girmiş bi ara burdan elamnların gazıyla aldık oynamak nasip olmadı arkadaşlarla.
-
whopper bunu yazdı
infestationda indirime girmiş bi ara burdan elamnların gazıyla aldık oynamak nasip olmadı arkadaşlarla.
nası oyun? left4dead baymaya basladı warz falan bı oyun vardı onun gıbı sanırım. değermi?
-
mRBerkay bunu yazdısertacgs bunu yazdımRBerkay bunu yazdıhsyN bunu yazdı
abi sen nabiyon iş-güç okul filan yok heralde, 7-24 oyun oynuyosun sanırım :)
lise sona gidiyorum :)
bu aralar ne yapıyosun dersen: okulda test çözüyoruz evde gta 5 i bitirmeye çalışıyorum :)
gta 5 ücretli mi aldın hocam
evet hocam 90 liraya aldım ps3 için
hocam nerden aldın 90 tl ye ? genel olarak düştü mü o kadar , sen mi ucuza buldun?
-
AntiSeptiK bunu yazdıwhopper bunu yazdı
nası oyun? left4dead baymaya basladı warz falan bı oyun vardı onun gıbı sanırım. değermi?
değer 8dolara. ama birlikte oynamak gerekiyor. tek girilmiyor oyuna başına bin türlü şey geliyor.
-
gitti yine kredi kartı :/
-
Dead Island : 4.99$
Game Dev Tycoon : 4.99$
Xcom Enemy Unknown : 9.99$
D&D Baldur's Gate : 7.99$
Papers Please : 4.99$
Don't Starve : 5.09$ (survive oyunlarına saran ve online olmasada ben oynarım diyen varsa baksın. beni sarmadı)
The Incredible Adventures of Van Helsing : 5.09$
Final Fantasy V II : 3.99$
Gunpoint : 3.39$
Limbo : 2.49$
Red Alert 3 : 4.99$
M&M Heroes VI : 7.49$
Bugünlük indirimler bunlar. Dün akşam ki indirimlerin bitmesine 14 dk kaldı almak isteyen elini çabuk tutsun. Ayın 3üne kadar her gün değişecek liste.