folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Cs Kasan Müridler ?

Steam Cs Kasan Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende kullanıyorum steam ama adam gibi server yok TR de herkez alışmış bedavaya öyle gidiyo "gather network" haricinde bir server da yok sanırım çok

araştırdım ama bulamadım hileli serverlarda oynamaktan bıktım resmen yaa yabancı serverlarda oynasan bağlantı yavaş ne olacak bu ülkenin hali " 9$ " verip

orjinal oyun almaya üşeniyoruz üşenmekten öte cimrilik mi desem ne desem diğer oyunları alsam orjinal oynayacak server bulamayınca bir boka yaramayacak hiç

bir sik yapılmıyor şu ülkede adam gibi

gather network da sistem hoşuma gitmiyor mirc üzerinden şifre veriyorlar felan maç yapılıyor iyi bir sistem değil admin gelicek de maç açıcak diye bekle sürekli

saçma bir sistem bence istediğin zaman oyuna giremiyorsun

gather network harici Türkiye de " steam " server varsa yazarmısınız lütfen

-----------------------------

hoca mac serverları dısında dm veya pub yok ama steamden ns olan serverlara girebiliyorsun bazıları destekliyor ornegın mga nın dm serverları. gather network konusuna gelirsek hoca ben orda admınım 2 yıldır naptın sen ya :D: D gather-network un kendine ozel anticheat progu var ve herkesin kurması gerekiyor yoksa oyundan atıyor. onu kur hileye karsı onlemlı acanda yok sonra 2 dakikada 1 oyun içinden ss alınıyor otomatık sıteye gidiyor inceliyorlar. haftada 700 civarı mac acılıyor buda günlük yaklasık 100 mac demek dakka başı olmasada 7-8 dkda bir mac acıldıgını gorebilirsin.örneğin bu hafta bayram olması nedeniyle 600 mac acılmıs suanda.50 tane admin var. +250 kullanıcı var. aynı anda 7 server dolabiliyor buda aynı anda 70 oyuncunun mac atıyor olması demek.9 tanede server mevcut sponsorlar sayesınde.ortam falanda var genelde tanıdık cevreler maca girer zaten macta rahat muhabbet ortamı yapabiliyorsun kasılmadan belli ban kurallarıda var oyle oyunun ortasında cıkıp oyunu bok edemiyorlar.olayda şöyle. admin isteğe göre map belirleyip mac acıyor add cekiyorsun ve şifre ile servera giriyorsun oynuyorsun bu kadar.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 12