folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Steam Hesabındaki Parayı Nakite Çevirmek.

Steam Hesabındaki Parayı Nakite Çevirmek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Bir süredir Steam üzerinden DOTA oynuyordum ve hatırı sayılır bir miktar iteme sahiptim. Bugün tüm envanterimi satışa çıkardım. Şu an hesabımda 52 USD para birikti ve tümü satıldığı zaman 65 USD param olacak.

Hesabımdaki bu parayı nakite çevirmek istiyorum. Aklıma ilk olarak steam üzerinden oyun satın alıp, nakit para ile satmak geldi. Farklı yöntemler de mevcutsa dinliyorum.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Alım - satım söz konusu ise lazım olabilir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Biraz internette gezindim, para paypala vs aktarılamaz sadece steam içi kullanılabilir diyorlar.

edit: yada o parayla key falan al sat diyorlar

Jilet_Boris tarafından 11/Ağu/14 00:15 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

En mantıklı olanı oyunları gift şeklinde alıp nakit olarak satmak. DH'ye bakabilirsin bu konu için.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ehehe o para steamden çıkmıyor

ama bana oyun satabilirsin tabi indirim yaparsan

yalnız iyi kasmışsın o kadar para :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim arkadaş dota envanterini 250 dolara satmıştı ama elden aldı parayı,

- internet kafeye gittik adamla dota envanterimin tamamını onun hesaba gönderdim parayı da elden aldım demişti..

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

DH'den bul bi keriz itele gitsin

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

olgun abi 160 dolar kasmıştı

bende cs go da 40 50 dolar yaptım sanırım ama satmadım daha itemlerimi.

tek çare oyun kodlarını gift olarak satmak başka yolu yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

bu işin piyasası 1$ = 1lira :) 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Key satışları fena değil, bir tanesi 1.7 - 1.8 dolardan satılıyor paypal karşılığında. Uzun süredir al sat yapıyorum satış yapabileceğin kaynağı pm atıyorum birazdan.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

bu işin piyasası 1$ = 1lira :) 

:)

Toplam Hit: 6365 Toplam Mesaj: 16