folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Steam Hesabındaki Parayı Nakite Çevirmek.

Steam Hesabındaki Parayı Nakite Çevirmek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

An itibari ile hesabımda 64 USD var. Oyun almak isteyenler benimle iş birliği yaparsa seinirim.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

An itibari ile hesabımda 64 USD var. Oyun almak isteyenler benimle iş birliği yaparsa seinirim.

İş birliği derken hocam steami ele geçireceksin galiba :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Yok hocam neler diyorsun :) Ben paramı kurtarayım yeter. Acelesi de yok gerçi ama boşverirsem kalacak orada. Az para da değil.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    NaZi_ bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Yok hocam neler diyorsun :) Ben paramı kurtarayım yeter. Acelesi de yok gerçi ama boşverirsem kalacak orada. Az para da değil.

Hocam tahribat için demiyorum ama dışarda birine paypal yoluyla satış yaparken dikkatli ol. İbneler senden alıp ödemeyi paypalla geçyior, sonra ödemeyi geri çekiyor. Elinde patlıyor.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Hocam tahribat için demiyorum ama dışarda birine paypal yoluyla satış yaparken dikkatli ol. İbneler senden alıp ödemeyi paypalla geçyior, sonra ödemeyi geri çekiyor. Elinde patlıyor.

Hocam ben zaten paypal filan anlamam. Bu yaşıma geldim daha kredi kartı kullanmadım. Anlamam öyle işlerden. Dediğim gibi buradan Steam üzerinde oyun alımı yapacak kişiler varsa ben de yararlanırım düşüncesindeyim. Hatta bu takası bile ismine aşina olmadığım adamlarla yapmayacağım. Mesela seninle yaparım. :)

Toplam Hit: 6364 Toplam Mesaj: 16