Steam Hesabındaki Parayı Nakite Çevirmek.
-
An itibari ile hesabımda 64 USD var. Oyun almak isteyenler benimle iş birliği yaparsa seinirim.
-
NaZi_ bunu yazdı
An itibari ile hesabımda 64 USD var. Oyun almak isteyenler benimle iş birliği yaparsa seinirim.
İş birliği derken hocam steami ele geçireceksin galiba :D
-
yalnizturk bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Yok hocam neler diyorsun :) Ben paramı kurtarayım yeter. Acelesi de yok gerçi ama boşverirsem kalacak orada. Az para da değil.
-
NaZi_ bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Yok hocam neler diyorsun :) Ben paramı kurtarayım yeter. Acelesi de yok gerçi ama boşverirsem kalacak orada. Az para da değil.
Hocam tahribat için demiyorum ama dışarda birine paypal yoluyla satış yaparken dikkatli ol. İbneler senden alıp ödemeyi paypalla geçyior, sonra ödemeyi geri çekiyor. Elinde patlıyor.
-
Haymatlos bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Hocam tahribat için demiyorum ama dışarda birine paypal yoluyla satış yaparken dikkatli ol. İbneler senden alıp ödemeyi paypalla geçyior, sonra ödemeyi geri çekiyor. Elinde patlıyor.
Hocam ben zaten paypal filan anlamam. Bu yaşıma geldim daha kredi kartı kullanmadım. Anlamam öyle işlerden. Dediğim gibi buradan Steam üzerinde oyun alımı yapacak kişiler varsa ben de yararlanırım düşüncesindeyim. Hatta bu takası bile ismine aşina olmadığım adamlarla yapmayacağım. Mesela seninle yaparım. :)