Steam Keyleri - Region Free - Satılık
-
Görselleri ve fiyatlarıyla birlikte ikinci mesajda
-

Middle-Earth: Shadow of Mordor Premium Edition Steam Key
90 TL

Grand Theft Auto Trilogy Pack Steam Key
25 TL

Grand Theft Auto IV Complete Edition Steam Key
25 TL

Mount & Blade Steam Key
10 TL

Counter Strike Global Offensive Steam Key
35 TL

FIFA 15 Origin Key
140 TL

Valve Complete Pack Steam Gift
Bu pakete dahil oyunlar
Counter-Strike ,Team Fortress Classic ,Day of Defeat,Deathmatch Classic,Half-Life: Opposing Force,Ricochet,Half-Life,Counter-Strike: Condition Zero,Half-Life: Blue Shift,Half-Life 2,Counter-Strike: Source,Half-Life: Source,Day of Defeat: Source,Half-Life 2: Deathmatch,Half-Life 2: Lost Coast,Half-Life 2: Episode One,Half-Life Deathmatch: Source,Left 4 Dead,Half-Life 2: Episode Two,Team Fortress 2,Portal,Left 4 Dead 2,Portal 2,Counter-Strike: Global Offensive
ŞU AN STEAMDE 99.99$!
http://store.steampowered.com/sub/29197/?l=turkish
45 TL
Mount & Blade: Warband Steam Gift: 25,00 TL
Mortal Kombat Komplete Edition Steam Gift: 20,00 TL
Borderlands: Game of the Year Steam Gift: 20,00 TL
Batman™ Arkham Origins Steam Gift: 20,00 TL
Goat Simulator Steam Gift: 20,00 TL
Mafia II Steam Gift: 20,00 TL
Just Cause 2 Steam Gift: 15,00 TL
Sleeping Dogs Steam Gift: 15,00 TL
Assetto Corsa Steam Gift: 60,00 TL
GRID Autosport Steam Gift: 45,00 TL
Euro Truck Simulator 2 Steam Gift: 20,00 TL
Gas Guzzlers Extreme Steam Gift: 20,00 TL
Shift 2 Unleashed Steam Gift: 20,00 TL
Need for Speed Undercover Steam Gift: 15,00 TL
Need For Speed: Hot Pursuit Steam Gift: 15,00 TL
Need for Speed: Shift Steam Gift: 15,00 TL
Assassin’s Creed® III Deluxe Edition Steam Gift: 25,00 TL
Assassin’s Creed® Brotherhood Steam Gift: 25,00 TLAssassin's Creed® Revelations Steam Gift: 20,00 TL
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition Steam Gift: 25,00 TLAssassin's Creed™ Director's Cut Edition Steam Gift: 15,00 TL
Tüm steam oyunları mevcuttur , pm ile ulaşabilirsiniz. Listeye ekle dediğiniz oyunlar varsa onları da iletebilirsiniz
Huerfanos tarafından 07/Eki/14 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
takipteyiz :)
-
belki alırız :D
-
eklendi
-
Hocam baltalamak gibi olmasın ama steamle aynı fiyatları satıyorsun neredeyse çoğu oyunu
-
Mahlukat bunu yazdı
Hocam baltalamak gibi olmasın ama steamle aynı fiyatları satıyorsun neredeyse çoğu oyunu
hocam oyunların tek tek fiyatları hakkında birşey demeyeceğim bakamadım şimdide valve comp. pack steamde 220 lira civarında, burada 45 lira, nasıl aynı para anlamadım ben
edit: konu arkadaşın olunca üşenmedim kontrol ettim hemen hemen hepsini bir kaç oyun hariç hepsi en az 20 lira daha ucuz hocam
Lotus tarafından 07/Eki/14 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdıMahlukat bunu yazdı
hocam oyunların tek tek fiyatları hakkında birşey demeyeceğim bakamadım şimdide valve comp. pack steamde 220 lira civarında, burada 45 lira, nasıl aynı para anlamadım ben
Direk gözüme cs:go ve shadow of mordor çarptı yanlış yazmışım zaten shadow of mordor g2a.com da 37 dolar, csgo zaten bildiğiniz gibi 15 dolar, fifa 15 playstore'da 120 tl ama özellikle valve comp pack ve ets2 çok uygun.
Bu arada konu sahibinden bir istek: Arma 3 için bir fiyat verebilir misiniz?
-
gta 4 windows 8.1 de çalışıyor mu?
-
Mahlukat bunu yazdıLotus bunu yazdıMahlukat bunu yazdı
Direk gözüme cs:go ve shadow of mordor çarptı yanlış yazmışım zaten shadow of mordor g2a.com da 37 dolar, csgo zaten bildiğiniz gibi 15 dolar, fifa 15 playstore'da 120 tl ama özellikle valve comp pack ve ets2 çok uygun.
Bu arada konu sahibinden bir istek: Arma 3 için bir fiyat verebilir misiniz?
arma bi ara 20 dolara düşmüştü içim acıdı ya bu arada gta 5 kaç liradan satışta?
-
SeRDaR bunu yazdı
gta 4 windows 8.1 de çalışıyor mu?
çalışır hocam
@mahlukat @uzaylı
arma ve gta5 satışım yok hocam.
Arma var da tarikata gitmez , patlama ihtimali var keyin. Şansımı deniycem diyorsan 75 TL
edit:
ayrıca fiyat şu fiyat bu demek yerine size uygun olanlardan sipariş verebilirsiniz
Huerfanos tarafından 07/Eki/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir