folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Steam Keyleri - Region Free - Satılık

Steam Keyleri - Region Free - Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kolay gelsin iyi satışlar . ) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Yakından takip

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Complete pack 'in fiyatı iyi hocam. Almak isterdim ama para yok. Hayırlı satışlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi herkes valve complete pack uygun diyor da g2a da 19.79$

https://www.g2a.com/valve-complete-pack-steam-cd-key-eu.html

Büyük ihtimalle arkadaş da g2a, go2arena,cddiski gibi yerlerden alıp satım yapıyor.

Ha eğer buralardan alıyorsa keylerin patlama ihtimali olmaz, ama plati.ru gibi yerlerden alıyorsa eğer satıcı iyi değilse patlama ihtimali yüksek oluyor.

Bide ödeme yöntemlerini yazmamışsın hocam, millet nasıl ne ile ödeyebilir yazarsan daha iyi olur.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Abi herkes valve complete pack uygun diyor da g2a da 19.79$

https://www.g2a.com/valve-complete-pack-steam-cd-key-eu.html

Büyük ihtimalle arkadaş da g2a, go2arena,cddiski gibi yerlerden alıp satım yapıyor.

Ha eğer buralardan alıyorsa keylerin patlama ihtimali olmaz, ama plati.ru gibi yerlerden alıyorsa eğer satıcı iyi değilse patlama ihtimali yüksek oluyor.

Bide ödeme yöntemlerini yazmamışsın hocam, millet nasıl ne ile ödeyebilir yazarsan daha iyi olur.

+1 : Kış indirimlerinin 1-2 aya geleceğini varsayarsak fiyatların bir kısmı indirimli. Onun dışında normal satış fiyatlarıyla arasında 10 Tl fark ediyor. Şimdi bir şey diyeceğim konu sahibi kızacak; ama yinede yazıyorum. Eğer bu giftler bilinen ve en meşhur rus sitesinden alındıysa, hayırlı satışlar diliyorum. :) Çünkü orada bu fiyatların yarısına bulunabiliyor, buradan satın almak için bir sebep bulamadım ben. 

edit : ...hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz.

palakan229 tarafından 07/Eki/14 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Grand Theft Auto IV Complete Edition Steam Key

Uygun ama patlama ihtimali nedir hocam ? Garantisini veriyormusun ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Age of empires 2 : HD edition var mı

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

konu silinirse sevinirim , satış yok.