Steam Takas Başlığı
-
Bir tane başlık oluşturalım dedim. Steamde oyun takas etmek isteyenler bu başlığı kullanabilir. Ana konumuz olsun.
ilk postlada ben başlatim.
Elimde Gift olarak : Nuclear Dawn var. takas edicek varsa iletişime geçebilir. Başlıca Tercihim left4dead2 veya strateji oyunlarındanda olabilir.
-
Gta IV var. İsteyenler konu altından iletişime geçebilir.
-
Go yu bekleme zaten sanmam onu değişsinler o oyunla bende TF2 var değişelim mi?
-
Beng enelde takas için allta vereceğim siteyi kullanıyorum.
http://www.tf2outpost.com Bu siteyi takas için kullanabilirsiniz. Her türlü oyun takası ve oyunlarını paypal bakiyesi karşılığı satabilirsiniz. Ayrıca dota ve team fortress eşyalarınızı da takas edebilirsiniz.
Ayrıca bu akşam steam yaz indirimleri başlayacak, elimde gift yok ama büyük ihtimal yaz indirimlerinden sonra elimde takaslık oyun olur.
-
aynen bugunden açmamın amacı zaten yaz indirimi geliyordu. bundlelar olur,elimizde olan oyunlar gelir vs.. elden çıkarmak için işimizi görür dedim.
-
call of duty bo 2 var pes 2013 verene veriyim.
-
yaz indirimleri başladı gözünüz steamde olsun. onun haricinde günlük indirimlerden ziyade flash indirimler daha yararlı olabiliyor.
-
Flash indirim vardı dün %66 CS:GO için o arada aldım da kendi hesabım için gift olarak değil ne yazıkki. =|
Bir de They Bleed Pixels aldım herkese tavsiye ederim kaçırmayın çok güzel bir indie oyun.
Pek umduğum gibi geçmiyor summer sale açıkcası, şu an satışta olan oyunların daha ucuza satıldığı zamanları hatırlıyorum. Doların da tavan yaptığı zamana geldi lanet olsun. -
bende Saint row 3 Franchise pack var bayadır duruyor takaslauyabiliriz.
-
dyrnade bunu yazdı
Go yu bekleme zaten sanmam onu değişsinler o oyunla bende TF2 var değişelim mi?
Team Fortress 2 f2p değil mi la zaten?
-
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.buna bir çözüm bulun beyler CSGO %66 indirim kaçırdık amk
oyun falan satın alamıyorum