Steam Takas Başlığı
-
KrypT bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Go yu bekleme zaten sanmam onu değişsinler o oyunla bende TF2 var değişelim mi?
Team Fortress 2 f2p değil mi la zaten?
F2P ama premium yapıyorsun hesabını, inventory 1 sayfadan 6 sayfaya çıkıyor. Normalde hat/misc gibi rare item dropları kapalı sadece premiumlara açık gibi olayları var. Oyundan bir item aldığın zaaman premium oluyor, en mantıklısı da mann co. key o da 2.5 dolar.
-
KAAMOS bunu yazdı
An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.buna bir çözüm bulun beyler CSGO %66 indirim kaçırdık amk
oyun falan satın alamıyorum
Kartı paypala ekleyip birde o şekilde almayı dene. O da olmazsa kartın sanal kart destekliyorsa o şekilde al. Bende de vermişti bu hatayı dediğim şekilde çözmüştüm.
-
fm13 var takas etmek istiyorum pm atın
m&b fire and sword var
dear esther var
terraria var
BerkayCit tarafından 12/Tem/13 21:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Alan Wake's American Nightmare
Shank 2
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor (hepsi tek bir key)Sadece death rally gift, diğerleri key halinde. Her türlü takas teklifine açığım
-
Elinde xcom olan var mı?
-
Bugün 12,5 dolara gta nın bütüm sürümlerini aldım yani 25TL felan vatandan kampanyalı baktım 183 lira tuttu yavşaklar.
peki şöyle bişi varmı ben bu oyunlardan bazılarını mesela başkasına gönderebilirmiyim.
-
Oyunları alırken gift olarak kendi envanterine atmayı seçmen lazım. İstediğin zaman da envanterden kendi oyun kütüphanene yolalrsın ya da hediye olarak başkasına yollarsın. Takas filan da yapman için gift olarak envanterinde olması laızm oyunun. Kütüphanene ekledikten sonra geri dönüşü yok oyun tamamen sana ait oluyor kimseye yolalyamazsın.
-
bu konuyu bi uplim.
ek olarak.
elimde cs go trading cart swat tan 2 tane var. anarchist ve swat harici bi kartla takas edebilirim.
-
konu up steam ıd : walrus0285
-
ID: skykhan133
takas yapmak isteyenler eklesin