Stephen Hawking'in Zamanda Yolculuk Konusunda Sergilediği İnanılmaz Mantık Hatası
-
bu konuyu kendisi ile şuan görüşüyorum kısa bi süre sonra dönerim sana
-
husnuweb bunu yazdı
PEKİ EVRENİN KODLARINDA BUG YOK MUDUR? DOĞASI GEREĞİ HER ŞEYDE BUG OLDUĞUNDAN EVRENDE DE VARDIR.
BU BUGLARLA NE YAPABİLİRİZ. GÖKTAŞI GÖNDERİP İNSANI KOMPLE BU EVRENDEN SİLMEK MÜMKÜN MÜ?
Bug direk biziz hocam zaten. Çok bızıklamayın bence beyle konuları hayal ne akdar güzel olursa olsun hayal olduğunu hatırlayınca hüzünleniyo insan
Bi de bağırma hocam.
Bi de OP ne içtiyse o kafayı ben de yaşamak istiyorum. -
Açıklamaya çalıştığın şeyin adı dede paradoksu sevgili mahmuttuncer arkadaşım araştırmanı tavsiye ederim
-
Ayrıca bu ne vizyonsuzluk bitcoini 1 den alıp 50k dan satmak, bari bitcoini icat etseydin😃
Varg tarafından 18/Şub/21 03:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Realseyler bunu yazdı
Hawking zamanda geriye gitmenin paradoksa yol açtiği için mümkün değil diyordu.Küçük mahmut geçmişe gidib büyük mahmudu öldürse küçük mahmut hiç doğmamiş olacak bu bir paradoks.
mamutun da işi gücü yok o kadar yol gidip kendini öldürecek.
bi film vardı predestination galiba du bi bakim, aynen bu. işi karıştırma ancak bu kadar olur karı kendisi, koca kendisi, çocuk da kendisi herkes uşak yani
stephen emmi işin bokunu çıkardıydı zaten nerde mantıksızlık orda paradoks deyip çıkıyodu işin içinden böyle gençlerin beynini yedi a.q
-
Bu şey değil mi ya Legends of Tomorrow
-
telos00 bunu yazdı
farklı bir bakış acısı , güzel konu...
"
~@~
ZeitReise ^^D` (Reisung olmayacak mı bu?)
RitmFarbRacourci tarafından 18/Şub/21 18:26 tarihinde düzenlenmiştir
dark zamanda yolculuk 3. sezon zaman makinesi zeitreise time machine