Steve Jobs Öldü !
-
dünyada hiç kimsenin değiştiremeyeceği tek gerçek ölüm
-
Alah rahmet eylesin... :(
-
5-10 sene daha yaşasaydı dünya'da özellikle de bilişim sektöründe , çığır açacak yenilikler yapması muhtemel bi adamdı.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Bilişim dünyasının başı sağolsun :(
----------------------------- -
hipokondriyak bunu yazdı:
üzüldüm :( Allah Rahmet Eylesin böyle insanlar çok gelmiyor
----------------------------- -
Üzüldüm ya :(
-
şu üzüldüm diyenleri anlamıyorum, adam sizin için mi yaşadı sanki de şimdi sizin için ölmüş gibi saçma sapan taziyeler.
-
pirax bunu yazdı:
şu üzüldüm diyenleri anlamıyorum, adam sizin için mi yaşadı sanki de şimdi sizin için ölmüş gibi saçma sapan taziyeler.
-----------------------------dikkat çekmek için yanlış konudasın git kendine konu aç ordan devam et.
he bu arada cevap lazımsa evet benim için yaşadı benim ve benim gibi binlerce kişinin istek ve önerilerine göre elindeki teknolojiyi şekillendirdi özellikle ( benim daha çok istifade ettiğim ) cep telefonu ve fonksiyonları konusunda çok yardımı dokundu bana. Varmı başka sorun ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------dikkat çekmek için yanlış konudasın git kendine konu aç ordan devam et.
he bu arada cevap lazımsa evet benim için yaşadı benim ve benim gibi binlerce kişinin istek ve önerilerine göre elindeki teknolojiyi şekillendirdi özellikle ( benim daha çok istifade ettiğim ) cep telefonu ve fonksiyonları konusunda çok yardımı dokundu bana. Varmı başka sorun ?
sen kimsin ki dikkatini çekmek isteyeyim ergenyus.Bu da benim yorumum, şimdi boş yapma ilerle.Daha yazdığımı bile anlamamıssın, ben adamın teknolojik katkısına bir şey demedim, tekrar oku.Okula giderken suluğunu unutma emi. -
Dünya için bir kayıp oldu. Büyük bir dehaydı. Umarım Apple'ın rekabet gücü devam eder. Steve Jobs gibi insanlar kolay yetişmiyor.