Steve Jobs Öldü !
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
şu üzüldüm diyenleri anlamıyorum, adam sizin için mi yaşadı sanki de şimdi sizin için ölmüş gibi saçma sapan taziyeler.
-----------------------------dikkat çekmek için yanlış konudasın git kendine konu aç ordan devam et.
he bu arada cevap lazımsa evet benim için yaşadı benim ve benim gibi binlerce kişinin istek ve önerilerine göre elindeki teknolojiyi şekillendirdi özellikle ( benim daha çok istifade ettiğim ) cep telefonu ve fonksiyonları konusunda çok yardımı dokundu bana. Varmı başka sorun ?
sen kimsin ki dikkatini çekmek isteyeyim ergenyus.Bu da benim yorumum, şimdi boş yapma ilerle.Daha yazdığımı bile anlamamıssın, ben adamın teknolojik katkısına bir şey demedim, tekrar oku.Okula giderken suluğunu unutma emi.
-----------------------------ergenyus ? :D
Edit :
Neyse profiline bakınca durumunu anladım. belli oldu ne mal olduğun.
tamam büyüksün abi eywallah bişi demedim sana ne dediysen doğrudur.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
I phone 5 çıkamadan öldü tüüüh
okadar para servet giderken lanında ne götürdü? hiç :)
-----------------------------Tipik bir Dj_Alper yorumu. :)
Dunya yansa adamin umurunda degil.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
şu üzüldüm diyenleri anlamıyorum, adam sizin için mi yaşadı sanki de şimdi sizin için ölmüş gibi saçma sapan taziyeler.
-----------------------------dikkat çekmek için yanlış konudasın git kendine konu aç ordan devam et.
he bu arada cevap lazımsa evet benim için yaşadı benim ve benim gibi binlerce kişinin istek ve önerilerine göre elindeki teknolojiyi şekillendirdi özellikle ( benim daha çok istifade ettiğim ) cep telefonu ve fonksiyonları konusunda çok yardımı dokundu bana. Varmı başka sorun ?
sen kimsin ki dikkatini çekmek isteyeyim ergenyus.Bu da benim yorumum, şimdi boş yapma ilerle.Daha yazdığımı bile anlamamıssın, ben adamın teknolojik katkısına bir şey demedim, tekrar oku.Okula giderken suluğunu unutma emi.
-----------------------------ergenyus ? :D
Edit :
Neyse profiline bakınca durumunu anladım. belli oldu ne olduğun.
tamam büyüksün abi eywallah bişi demedim sana ne dediysen doğrudur.
aferin koçum, yola gel böyle. -
Nasıl edek !!! Ağlayıpda gözdenmi olak...
-
Steve Jobs gibi insanlar kolay yetişmiyor...
Toprağı bol olsun...
-
Allah rahmet eylesin, üzüldüm :(
Kim diyenler için; Steve Jobs Stanford Üniversitesindeki konuşması:
http://www.youtube.com/watch?v=9Gj-pwYQFKI
-
Çok kötü oldum amk :(
-
Her canlı gibi...
Müslüman olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ALLAH rahmet eylesin diyemicem.. Müslümansa ALLAH rahmet eylesin.. -
Teknoloji dünyası çok önemli birini kaybetti. Karizması, farklı duruşu ile yenilikçi ve dünyaya damgasını vuran ürünlere imza atan Jobs, her anlamda sektöre yön veren biriydi. Toprağın bol olsun Steve!
-
bu herifin parada en ufak gözü yoktur.İddalaşana da her türlü ispatlarım.
Kocaman evinde sırf tasarımlarını beğenmedi diye koltuk almıyordu herif .
Adamın tek amacı vardı, bir gün herkesin apple ürününü kullanması.Teknolojiyi değiştirdi.O kadar büyük buluşlar yaptı ki , zamanında her kasanın kar beyazı olmasından tut, akıllı telefonun yaygınlaşmasına geçen zamanda ; olayı bulup çıkartıp , mükemmelleştirip dünyaya sundu.
Yazık oldu.
---
http://www.nytimes.com/interactive/2011/08/24/technology/steve-jobs-patents.html?src=tp
kişisel bilgisayarların hayatımıza girmesinde,
ilk arayüzün (klasörler falan fişman) hayatımıza girmesinde,
Tasarımın sadece görünüm değil işlev olduğu bilincini bilişim dünyasına aşılamasında,
chrome ile ortaklaşa yaptıkları webkitlerde,
laptop ve bilgisayar tasarımlarında,
basitlikte... ve dahasında kendisinin emeği vardır.
o kadar tasarım düşkünü ki, ürünlerin kutusunun en ince ayrıntısına bile dikka tediyor.Tek bir amacı vardı : tasarımı basit, kullanımı kolay ürünler yapmak.Ücret kısmı tartışılır fakat, işini güzel yapıyordu.Onca problemin üstesinden geldi.
O yüzden noldu parayı yanında götüremedin mi gibi saçma yorumlar yapmayın.Bu gün şu bilgisayardan bunları yazıyorsanız emin oldun teknolojinin bu kadar hızlı gelişmesinde, teknoloji devrimlerinde STEVE JOBS'un parmağı büyüktür.
Sİlikon vadisi korsanlarını izleyin,
nasıl steve jobs olunur adlı kitabı okuyun.steve jobs'un kim olduğunu daha iyi anlayacaksınız !