Steve Jobs'ın Son Eseri Mactini!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=noe3kR8KqJc
Buraya mı açmalı yoksa geyiğe mi açmalı bilemedim :)
-
haha güzeldi :)
-
tuttugunuz mouse baktıgınız monitor bastıgınız klavye tusları kime borclusunuz beyler ?
-
Bilgisayar başında boşa giden yılları kime borçlusunuz gençler..
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------herkezinki boşa gitmemiştir belki.
sokaktaki arkadaşlarımı da görüyorum çok büyük bir fark yok (dayak atmak / yemek ) dışında
-
PanxeR bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
-----------------------------herkezinki boşa gitmemiştir belki.
sokaktaki arkadaşlarımı da görüyorum çok büyük bir fark yok (dayak atmak / yemek ) dışında
olsun panxer bosa derken o arkdas sanırım yanlıs bir benzetme yaptı steve jobs ve ortgı olmasıydı suanda bu bilgisayarı kullanamıoduk kullandıgınız işletim sistemleri bu kadar gelişmiş olamazdı yani ortada bir bilgisayar varsa ve ileri teknolojilere sahipsek bilgisayar alanında herseyi bu steve borcluyuz kardesim -
the_behulder bunu yazdı:
tuttugunuz mouse baktıgınız monitor bastıgınız klavye tusları kime borclusunuz beyler ?
-----------------------------valla mouse u bi kadına borçluyuz sitive değil
-
peki o dedigin kadın mouse satabilmiş mi mouse u apple onlardan aldıgı içinbu kadar yaygınlastı bill gates mouse i ilk gördügünde oha falan oldu
dedigin sirketin adı xerox die bi sirket olması lazım mouse u buluolar fakad sirket mouse u satamıo sonra steve bunu ögrenio ve sirketi ziyarete gidio ve orada mouse hakkında sorular soruo ve mouseu begenip apple a monte edio.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------Hadi hepimiz Steve Jobs'a tapalım :|
-
Ampulü,çamaşır makinesini,mandalı,televizyonu,gemileri,arabaları kimlere borçluyuz? Bu bakış açısıyla bu işin içinden çıkamayız.
-
ahaha süper :D
ama şu steve jobs'a hayranım.