Steve Jobs'ın Son Eseri Mactini!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

suKo bunu yazdı:
    -----------------------------

RootB bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

wert bunu yazdı:

snnyk bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

bende apple in hep tasarımlarının hayranı olmuşumdur

"Sattığı ürünlerde şık tasarımlar ve 3d efektlerle göz alıyor."

senin de farkına vardığın gibi ürün alırken neredeysen paranın yarısını tasarıma veriyoruz

apple =  çöp + tasarım + imaj + kocaman kazık bir fiyat

bazı insanlar için şöyle derler ticarette sattığı mal kötü olsada yada bir oyuncu kötü oynasada KENDİNİ SATMAYI BİLİYOR

apple da mallarını satmayı iyi biliyor  diğer üreticilerden hiç bir farkı yok göz boyama dışında

Bunu diyen sen hayatında jailbreak yapılmış , uygulama deposu haline getirilmiş hiç bi ipod touch veya iphone'u eline alıp kurcaladın mı acaba ? piyasadaki en iyi aleti söyle bence , ve o söylediğin aletin yapabildiği ama iphone'da yapılamayan bir şey söyle.

hayatında mac kullanmamış adamlar , mac osx işletim sistemine laf edebiliyor :) 10 yıllık mac'lar bugün hala harika bir performans veriyorsa o alet kalitelidir.

Dayı bak sen bile orjinal iphone yada ipodu savunamıyosun sorunda burda başlıyor.

Bize ne jailbreaktan?İpodu olan insan bu çileyi çekmek zorundamı al bak dezavantaj dedikleride bu oluyor.

Orjinal firmware ile de iPad'i örnek verelim madem bu kadar iPad'in üstüne düştünüz. Artık yeni nesil cihazlara Apple yön veriyor. Bakın o kadar basitlestirilmis ki arayüz , file systeme bile ihtiyaç duymuyor. Kullanırken elinizdeki aletin bir işletim sistemi olduğunu , altyapısında milyonlarca kod yattığını unutuyorsunuz , hiç bilgisayar bilmeyen adam bile onu eline alıp rahatlıkla her işlemi yapabiliyor. Zaten su noktada hedeflenen de bu değil midir? Neden windows yaygın linux'a göre ? işte bu yüzden. Son kullanıcıya hitap etme açısından açık ara önde bir tablet pc diyebiliriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

tartısma olmasın yani gerksiz tartısma olmasın arkdaslar fakad sunu biliyoruz steve akıllı bi adam

yaptıgın ürünler kazık olabilir fakat kalitesine kimse bi sey diemez apple kaliteli mal üretir bildigim kadarı ile kalın plastiğide monitörlerde ilk apple kullandı ve hani dio ya biri camasır makinası falan filan bide bu videoda dalga geçmişler ya hani o aletcikler hani son teknolojiye sahip firmalar nie ögle bir sey icad etmio adamlar calmıo üretio apple in avantajı bu arkdaslar siz icadınıza ne kadar para verirsiniz sahsen ben icadıma paha bicemem ki sonucta kendim yaptım kimse nin bilmedigi bi sey ki bu yüzden pahalıdır ama insanlık için yaptım fakad zenginmiş fakirmiş o beni ilgilendirmez insanların ihtiyacını karsılıo mu karsılıo hacı eee daha nedir ki benim hec iphone im yada hiç apple in ürettiği bi cihazım olmadı fakad kullandım biliyorum mac os kullanmak istiyorum simdide mesela windows un boku cıkmıs linux ta sıkmaya baslıo hani mac i de denemek istiyorum acıkcası yani tamam video komik olabilir alet dediginiz gibi biraz tuhaf fakad güzel değil mi sonucta üretmişler yapmıslar bizler için insanlar için üretmişler yani nereye bagliyim simdi konuyu dagıldı biraz ama apple kaliteli bir marka ve steve akıllı bir adam bence biraz saygı göstermeliyiz steve tapmak konusuda cok sacma anştaynda o kadar sey buldu Atamızda yurdumuzu kurtardı ama Allah birdir tapılacak olan odur tapma konusunda harbi sıcmıs onu dien ögle işte baska yorum yazmayacam konuya lafta atmayın sadece acık fikrimi belirttim.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 3624 Toplam Mesaj: 23