Street Fighter Nasıl Oynanırmış
-
buyrun hayranlıkla ve ağzım açık bir şekilde izledim, her insan boyle bir heyecanı yaşamalı :) http://rapidshare.de/files/1303167/streetfighter.wmv.html
-
artık bunlar işin profu olmuşlar aga ya on numara önce karı yeniyordu adını unuttum çunli gibi bişeydi bi hareket çekti benim adamım raul buda böle bişeydi on numara savunma yaptı süper valla arka arkaya 5 kere seyrettim
-
aduket aduketttt :)
-
Ben ndn izleyemedim arkadaslar, gotuntu ilerliyor ama gelmiyor siyah ekran, sesler var. Sonra ekran ve goruntu ayarları değişip renk biti 4 düşüyor?
-
adamlar turnuva düzenlemişler heralde :)
-
divx-codec yükle izlersin... ama cok guzelmiş hakkaten..
-
Baba süper bişi yaaa tüylerim diken diken oldu kendimi Galatasarayın uefa final macındaki gibi hissettim. Çok beğendim paylaşım için teşekkürler.
-
winamp ile izliyorsun sanırım bir de windows media player ile denesen ?
-
eminim ki daha ii sini oynuyom. PSP ye yükledim ekstra pro oldum. kapışmak isteyen varsa gelsin.( ama nasıl olcak o sorun:) )
-
CHUN LEE ile oynayan lamer 2 saat uğraştı süper combo için.KEN ile oynayayan anlıyO biraz, en azından comboyu iyi çalışmış.BLA BLA BLA BLA BLA
-
ken'in yaptığı süper çift ters aduketle yapılıyor. aduketten sonra süpere kalkmak basit de oryukenden sonra o süpere kalkmak seri bir el çabukluğu gerektiriyor. yoksa oryukenin yarısına bile gelsen adam yere düşüyor. o zaman yaptığın süper boşa gider.
ulan analize bak be:)) nelerle harcadık ömrümüzü :))))
Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 22