Street Fighter Nasıl Oynanırmış
-
bunlar oyunmu oynuyor yaa bunlara varya round vermem hemde supert stret fighter oynuyolar ağlatırım bunları sabaha kadar ağlatmadım der yine ağlatırım bi aylık harçlılarını jetona verirler :))) biraz fazla abarttım galiba
-
e yani:)
-
arkadaşlar hikaye strret fighter samurai shodown'u bilenler benianlar sıl performans orada ukio kadar yakışıklısı babası varmı ????
-
yaw arkadaşşlar amma abartmışsınız süper oynuyorlar diye bende indirdim altı üstü iki tane süper çekmiş chunlie ama birini yedircem derken ken patlatmış süperi ee zaten hatau chunli le ile ken e karşı gelmekle yapmış hiç onunla olurm ah ulan ex plus olsada oynasak ps2 de
-
bende bunun game boy versiyonu var okadar sarmadı bu street fighter ın kacıncısı?bilen warmı.elinizde varsa upload edermisiniz
-
herif nerden oyun aldı wayy beee ryu'de benim adamımdır :)))
-
bir bakalım yılların eskitemediği oyun nasıl oynanmış bakalım :D
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
eskiden atari salonlarında çok takılırdım buna.o karının bi helikopter gibi hareketi vardı ters dönüodu orda görünen şeyin don olup olmadığını çözmeye çalışrdık hep arkadaşlarla hey gidi günler
-
Bunun neresi iyi be.Gelsinler hepsini 2 round dada max perfect + special attack la yenmessem neyim.
Helede öyle bi ortamda.
İlk okul eğitimimin %40 ı okulda %60 ı ateri salonunda street fighter başında geçti :D
Toplam Hit: 3914 Toplam Mesaj: 22