Stylistlik Üzerine Slogan Tavsiyeleri
-
Merhabalar, stylistlik üzerine (bay-bayana hitap eden), etkileyici slogan gerekiyor. Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
teşekkürler
-
slogan satışda pazarlamada mı kullanılcak yoksa marka üzerinde şekil imaj tarzı görsellik katsın diyemi anlamadım
-
Adam gibi giyinin bizden giyinin
-
MuhammeT bunu yazdı
slogan satışda pazarlamada mı kullanılcak yoksa marka üzerinde şekil imaj tarzı görsellik katsın diyemi anlamadım
ikisi de değil, işi yapacak arkadaş insanların fiziki özelliklerine, yaşına göre uygun kıyafet seçecek. her yaşa ve kitleye hitap edecek.. bu tarz bir iş için slogan bakıyoruz
-
Siz Takıştırmayın
Biz Yakıştırırız :D
-
bu slogan öncelikle almancaya çevrilecek :) söylediğin şey çok etkili değil.. ünlülerin sözleri de olabilir onlardan alınabilir v.s.
bekliyorum güzel slogan örneklerini.. eğer buradan seçilirse slogan, yazan arkadaşa isviçre'den küçük bir hediye getirebilirim ramazan bayramında :)
-
stilinle kendini tanıt
moda hiçbirşey stil herşeydir.
farklılık stil sahibi olmaktır.
insanlar ikiye ayrılır. "marka ismi" giyenler , giymeyenler
-
Bırakın teninizi saralım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bırakın teninizi saralım,
eminmisin.
-
Finden Sie die Art, das Leben zu leben- Stilini bul, hayatı yaşa :)
-
hocam biraz ağır olması lazım :)
bak mesela ben bunu beğendim
"Amaç insanları değiştirmek değil, kim olduklarını kıyafetlerle anlatma fırsatı vermek"
Dries Van Noten
ama arkadaş beğenmedi pek bunu ..bir afiş tasarlattırıyorum, onun bi yerlerine bu tarz bir şeyler yazmak gerekiyor.. etkileyici şeylere bakıyoruz.. az lafla çok şey anlatma üzerine..