folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Stylistlik Üzerine Slogan Tavsiyeleri

Stylistlik Üzerine Slogan Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    c,alinti;
    "Wir Leben StylischtiG"

"wir leben das autos" muydu neydi :) RitmFarbRacourci tarafından 24/May/14 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

İnsanlar ölür kıyafetleri yaşar :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

daha etkileyici sloganlar bekliyorum :)) sağolun

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Önceki konunda arkadaşının firma ismi olarak "Dream Styling" düşündüğünü yazmıştın. Bunun için düşünülürse;

Giysilerinizin malzemesi düşleriniz olsun...

Rüyaların ipliğinden sizin için dokundu.

Gibi örnekler türetilebilir. :)

Firma için karar verdiğiniz ismi de söylersen daha uygun öneriler gelecektir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaş dikmeyecek ya da tasarlamayacak :) stylist olarak geçiyor ama sadece elbise seçim işini yapacak.. ismini JS koydu. :) ilginç bi isim ama bi anda bu olsun dedi.. açıklamasını yollarım

unbalanced tarafından 23/May/14 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    fühlt sie sich ...(unstylihtig)?
    JS; (Nur(n)) styliziert (All, ihnen Kompf zu Fuss) = parantez icini yazmayabilirde.

j.newman, lve.m.ag..n. ;) ¶ °•
    paloma faith

RitmFarbRacourci tarafından 23/May/14 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Bırakın teninizi saralım,

eminmisin.

Siz bize çıplak lazımsınız bu nasıl,

bugün çok şakacısınız  :))))))))) 

süpermişde başka reklamalar için daha uygun gibi geldi bana.  değil mi abi.

Yooo her zamanki halim,  :)

Ben sloganı veririm gerisine karışmam isteyen istediği yerde kullansın,

Mesela İlk giyişte aşk,

sizi yanlış tanımışım o zaman :)

ama son söz gerçekten çok güzel.

Tanışmadık ki, tanışmadığımız için yanlış tanımış olmanız da imkansızdır,

"Kelimelerin karakteri vardır"

şahsen birebir tanışmamış olabiliriz ama şimdiye kadar genel bir birikimim var.

profil uzmanlığı diye birşey duydunmu?

o konuda şahsen çok iyiyimdir. kafaya taksam senin hakkında senin bile bilmediğin şeyler bulurum. ve bunu sadece sanal ortamdaki bilgilerle ve yazdıklarını okuyarak bulurum.  çok uzağa gitmem sadece forumda gezinerek ...

yani merak etme sen tanışmadın ama ben tanıştım :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    fühlt sie sich ...(unstylihtig)?
    JS; (Nur(n)) styliziert (All, ihnen Kompf zu Fuss) = parantez icini yazmayabilirde.

j.newman, lve.m.ag..n. ;) ¶ °•
    paloma faith

hiç bir şey anlamadım hocam yazdıklarından :) arkadaşa yollayayım resim çekip

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ima yollu soylemeye calistim cumlede;

-kendini...hissediyorsan,
    -J.S.; sitilini verir.

mminvalinde birseydi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tamam yolladım hocam arkadaşa :) sağolasın güzel bi mantığa benziyor dediğin.. bakalım eyv.

Toplam Hit: 2452 Toplam Mesaj: 36