Şu An En İşe Yarar Kredi Kartı Hangisi?
-
Merhaba Mürid(e)ler,
Uzun zamandır YapıKredi Play kart kullanıyorum. Fakat ilk aldığımdaki kadar faydalanamıyorum. Kampanyaları eskisi gibi değil. Bir de borcu ödedikten bir ay sonra limiti geri vermesi gibi bir aptallığı var. O yüzden değiştirmek istiyorum. Halen 26yaş altı ve üniversite kartlarından alabiliyorum. Önerisi olan var mı? Şu bankanın hizmeti çok iyi, Şu kartın kampanyaları çok iyi, 10 lira hediye etmek için 1000 lira alışveriş istemiyor gibi söyleyebileceğiniz her şey açığım.
-
Hepsi ocağına incir ağacı dikmek için idealdir.
-
ben de arayıştayım takip..
-
UTHO bunu yazdı
Yıllardır kullanıyorum. Bir kez dahi ocağıma incir ağacı dikmedi. Bahsettiğiniz kullanmayı bilmeyenler için geçerli. Onların da ocağına incir ağacı diken kredi kartı değil, akılsız başları. Kredi kartı olmasa, arkadaştan borç alır, tefeciye bulaşır. Yine ocağına incir ağacı diker.
-
işbank
online bankacılık sistemi arayüzü için.
1234567B tarafından 18/Kas/15 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
uLtRaLoVeR bunu yazdıUTHO bunu yazdı
Yıllardır kullanıyorum. Bir kez dahi ocağıma incir ağacı dikmedi. Bahsettiğiniz kullanmayı bilmeyenler için geçerli. Onların da ocağına incir ağacı diken kredi kartı değil, akılsız başları. Kredi kartı olmasa, arkadaştan borç alır, tefeciye bulaşır. Yine ocağına incir ağacı diker.
aynen öyle iradesiz adamın başına her bok gelir ama iradesi sağlam olan adam kredi kartı sayesinde çok da rahat kendi ekonomisinin idare eder hatta kazan bile sağlar
cevabım Garanti Bonus Kart taksit yapmadığı ürün yok
SeRDaR tarafından 18/Kas/15 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Garant fleksi kart almayın aldırtmayın.
Eskiden taksit imkanlarına karışmıyorlardı. Artık fleksi kartta taksiti kısıtlıyorlar.
-
uLtRaLoVeR bunu yazdıUTHO bunu yazdı
Kesinlikle katılıyorum. Gelirinin üstünde kartı olan bunu tamamen lüks tüketime harcayan sonrada çıkıp çok borcum var diyen adama acımıyorum.
Garanti Bonus kartından memnunum
-
Garanti flexi alma onun haricinde senelik kart aidatı olmayan kartlardan al. Finansbank fixcard var taksit de oluyor garanti gibi değil. Diğer bankaların aidat olmayan kartlarını bilmiyorum. Garanti alma :)
-
cepte teb çok iyi diyorlar
-
Bende deniz bonus var. Öyle pek taksitli alışveriş yapmayı sevmiyom. Geçen anneme oturma grubu aldım dört taksit olsun dedim. Banka 8 taksit yapmış.