Şu Anda Hangi Oyunu Oynuyorsun Tahribat
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------
Lostgun bunu yazdı:
Silkroad yokmu la : )
-----------------------------var hocam uranüsteyim
-----------------------------Elite Silkroad
-
sizin yüzünüzden cod'a döndüm hea;
http://www.xfire.com/profile/ayro26/screenshots/
eski ekran görüntülerinide buldum anammm :D
-
point blank.. bu arada çalişan wall varmi:)
-
fifa 2011 online full çalım üzerine kurulmus bır fifa tarzım var normalde oldugu gibi:)
-
adama bunu yazdı:
fifa 2011 online full çalım üzerine kurulmus bır fifa tarzım var normalde oldugu gibi:)
-----------------------------fifa pes e benziycem diye çok bozdu bea 2003-4-5-6 ne yıllardı sonrasında futbol oyunu oynamayı bıraktım !-_-! lanet olasıca pes hepsi senin yüzünden
japonlar futbol oynamayı çok biliyo ya gidip oyununu yapıyorlar , şimdi muhalefet çok çıkacak ama o zevk aldıgım oyunu bitirdiler kim ne derse desin...
-
PanxeR bunu yazdı:
adama bunu yazdı:
-----------------------------fifa pes e benziycem diye çok bozdu bea 2003-4-5-6 ne yıllardı sonrasında futbol oyunu oynamayı bıraktım !-_-! lanet olasıca pes hepsi senin yüzünden
japonlar futbol oynamayı çok biliyo ya gidip oyununu yapıyorlar , şimdi muhalefet çok çıkacak ama o zevk aldıgım oyunu bitirdiler kim ne derse desin...
-----------------------------alakası yok.
konsolda fifa yıllardır aynı düzende ilerliyor, geçen sene pcye de uyguladılar bunu sadece.
rakibine benzemek için uğraşan varsa o da pes'tir.
zira avrupa ve amerikada genelde fifa oynanır, bizim ülkemizde neden böyle değil bilinmez.
-
Crysis 2 + Wow + Loco Aradada Dota atıorum