Şu Anda Hangi Oyunu Oynuyorsun Tahribat
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------
Point Blank oynuyorum.
----------------------------- -
Bosluk bunu yazdı:
Knight Online forever
-----------------------------alt tab yapıp oyundayken minor combo yapma ya devam et, oyunun sadece 3 tuşa basmaktan ibaret olduğunu anlayacaksın.
Ben Heroes of Newerth oynuyorum , ondan önce 5 senelik bir dota geçmişim var. Ha şimdi HoN oynuyormuyum hayır, iş sıkıntısı var ay sonuna kadar valla oyunu geç çüküm bile kalkmıyo yani.
-
Mx0TBT bunu yazdı:
hayat
----------------------------- -
snnyk bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=Sw9dLbnvdiI
-----------------------------sağlam oyundur =)
-
VBDream bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Knight Online forever
-----------------------------alt tab yapıp oyundayken minor combo yapma ya devam et, oyunun sadece 3 tuşa basmaktan ibaret olduğunu anlayacaksın.
Ben Heroes of Newerth oynuyorum , ondan önce 5 senelik bir dota geçmişim var. Ha şimdi HoN oynuyormuyum hayır, iş sıkıntısı var ay sonuna kadar valla oyunu geç çüküm bile kalkmıyo yani.
Sana sadece 3 tusunumu ogrettıler yazık .Minör combo demek madem az cok bılıosun asass ın sadece 3 tusuyla oynanmadgnı bir suru fonksıyonu oldgnu hatrlatmak ısterım bılıyorsan tabi ;) -
Bosluk bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Knight Online forever
Sana sadece 3 tusunumu ogrettıler yazık .Minör combo demek madem az cok bılıosun asass ın sadece 3 tusuyla oynanmadgnı bir suru fonksıyonu oldgnu hatrlatmak ısterım bılıyorsan tabi ;)
-----------------------------aynen hoca knight online beceremeyenler için saçma anlamayanlar için aptalca gelebilir ama oyunu biraz biliyorsan tamamen takım oyunu oldunu göreceksin tek tabanca takılamayacağın tek oyundur ko ... 2006 dan bu yana sıkılmadan oynuyorum...
-
zengo bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Bosluk bunu yazdı:
Knight Online forever
Sana sadece 3 tusunumu ogrettıler yazık .Minör combo demek madem az cok bılıosun asass ın sadece 3 tusuyla oynanmadgnı bir suru fonksıyonu oldgnu hatrlatmak ısterım bılıyorsan tabi ;)
-----------------------------aynen hoca knight online beceremeyenler için saçma anlamayanlar için aptalca gelebilir ama oyunu biraz biliyorsan tamamen takım oyunu oldunu göreceksin tek tabanca takılamayacağın tek oyundur ko ... 2006 dan bu yana sıkılmadan oynuyorum...
-----------------------------5 tane okçu + healler priest + buffer priest böyle bi kadroyla herr gece orc town basardık. alayı koxper :d bende dahil. millet artık bizi görünce yol değiştiriyodu :D
-
çetin2, cod 4 online, pes 2011 arada arkadaşlarla, Cs ve Hl arkadaşlarla bizim evde 2 pc + arkadaşın leptop 3 kişi çok iyi oluo
-

-
Donanım sadece bunu kaldırdığı için vakit öldürüyorum ben de işte :D