Şu Anki Piyasa Durumunda Araç Almak Mantıklımı ?
-
abd de 10 000 lerce çöpe atılmış ww var
emisyonları bozuk
onları versinler bizde havayı kirletmez onlar
-
-
ara ara autoscout24'a girip sövüp çıkıyorum bişey değişmiyor ama stres atıyorsun
-
weskeyy bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
avrupadan 2. el araç ithalatı gibi bir şey düşünülüyormuş
Doğus gurubuyla özellikle
haberiniz varmı beyler
Adrese teslim iş yapılır gelişmiş ülkelerin doğu avrupada ki çöplüğü olacağız.
Ohh ne iyi... Avrupada 3 bin euro etmeyecek arabayı buraya getirip en kötü 10 bin - 30 bin euro arasında çakarlar :D
Edit: Devlet bu işten daha da iyi vergi toplar ama asıl mesele bayiler sıfır araç satmayı bırakır, ne o öyle çok düşük kar ile sıfır araba satmak ? Avrupalının yol kenarına s*ktir ettiği arabayı al buraya getir ve ufak tefek bakım ile zaten adı "hatasız tramersiz" olur..
LhaNeT tarafından 27/May/20 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen amerikadaki Kuzenle görüştüm. Araba fiyati felan nasıl orada diye. Abi geçen bi tane araba sattım 30000 dolar dedi. Peki türkiyede ne kadardır diye sordu ben de en fazla 300000 lira felan diye düşündüm. Meğerse 650000 liraymis.
https://losangeles.craigslist.org/search/cta
Buradan fikir edinirsiniz.
Bir yerlere sövünce anarşist ilan ediyorlar.
Ama bu satırlarda yine afili şekilde sövüyorum
ontedi tarafından 27/May/20 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de aracımı satıp model yükseltmeye çalışıyorum.
2 sene önce 55 bine almıştım. Şimdi 90-100 olmuş piyasası.
-
@RETRET hocam ben kaportacıda hasar danışmanıyım. yerimiz rize de. işiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

fiyatlar dalgalanarak yükseliyor genelde. satılan araçda oluyor, satılmayanda. kim kime ne kaptırırsa misali olmuş piyasa.
-
Benim bu konuda ciddi güven problemim var, 2. el araba almak, kumarhanede bütün birikimi bir kerette basmakla eş değer gibi geliyor. Ama bir şekilde bu kumarı oynamaya insanlar mecbur kalıyor.
10 araçtan 9 u net pert, ama ilanda anlatılan ve fake expertiz raporlarında birkaç parça lokal boyalı diyor, alayı anlaşmalı arkadaşlar dikkat edin. İmkanı olan tarcanlar expertiz e götürsün, istanbul kocaeli yakın, adamın yaptırdığı rapora güvenmeyin, farklı birşey çıkması durumunda adama ödetmek şartıyla beraber gidin.
Piyasa çok pis beyler, kim kime ne kakalarsa. Şunu unutmayın, 2. el kullanılmış bir araç alıyorsunuz, ve şu piyasa şartlarında HİÇ KİMSE, ayıpsız sorunsuz bir malı elinden ASLA çıkarmaz, sen çıkarır mısın? Sorunlu bir ürün aldığınıza emin olarak alın, illaki aldıktan sonra değeri örneğin 100 bin e aldıysanız, 25-30 bin masrafı çıkacaktır. O yüzden yapabildiğiniz kadar pazarlık şart, fakat talep yüksek olduğu için kimse de fiyat düşmek istemiyor, malum 0 piyasası uçmuş durumda. 50 bin tl lik 0 araç şuan 232 bin olmuş, bunu bilen çakallar da ayıplı pert 50 bin liralık aracı 140 bine çekmiş. Dünyanın en saçma araç piyasasına sahip ülkeyiz. Almanya'da araç 3 yaşını geçtiğinde perte çıkar, buradaki 10 yaşındaki 150 bin tl lik aracı orada 2300-3000 euro ya alabilirsin.
Kolay gelsin.
-
Araba piyasası durdu etti diyorlar ama alan alana satan satana.
-
piyasa çok düşmez ama binici iseniz piyasası olmayan arabayı alın binin amk arkadaş 10 ay önce 2017 passat 1.4 tsi trendline 116 ya aldım şuan ilanda araba yanımda aradılar 170 e vermedi son oluru 175 dedi şaka gibi amk
ben reisin yerinde olsam alış satış kdv olayını getiririm