Su Aritma Sistemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Sizi bu sistemi kurdurmaya iten sebep nedir?

Ileri derece kirec. sudaki kirec ciddi anlamda ev esyalarina ve caydanliga zarar veriyor bu sebeple ariyoruz.

hocam beni dinle , çay kahve makarna sularında kullanın ama içme suyunda mecbur kalmadıkça içmeyin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Mustakil 2 katli eve su aritma sistemi kurdurmak istiyoruz ancak bu yuksek tansiyon hastalari olanlar vs gibi binbir cesit hastaligi olanlar bu suyu icmesin diyede soyluyolar bende merak ettim bi tbt muritlerine sorayim bilgili insanlardir yardimci olurlar diye. Birde hangi su aritma sistemini kullanmaliyiz???

hocam ters ozmoz membran makinelere bakın suyu en iyi hale getiren arıtma cihazları bunlardır, 8-12 ayda bir filtre değişikliği gerekir ancak en iyi temizleyen sudan başka hiç bir şey bırakmayan (mineral dahil) filtreler bunlardır. mineral eksikliği yapar diyenler oluyor doğru fakat bunun için de ideal ph mineralleri satılıyor, 1 damacana arıtma su aldın sistemden 1 tablet atıyorsun oluyor sana kaynak suyu. maceraya gerek yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Ileri derece kirec. sudaki kirec ciddi anlamda ev esyalarina ve caydanliga zarar veriyor bu sebeple ariyoruz.

hocam beni dinle , çay kahve makarna sularında kullanın ama içme suyunda mecbur kalmadıkça içmeyin.

Okadar abartılacak bir sorun yok ortada, evet iyi bir arıtma cihazı suda ne mineral bırakır nede element.Ancak senin o tesisattan içtiğin pis,bakterili,parazitli,yosunlu,bol miktarda klor ve kireç içeren suyu içeceğine mineralden yoksun olan arıtılmış suyu içmen daha iyi olacaktır.

Sonuçta yoğurt yiyorsan veya yumurta yada günde 1 ekmeğe yakın ekmek tüketiyorsan günlük bütün mineral ihtiyacını birkerede  karşılayabiliyorsun anlamına gelir.

Yok ben  musluktan içmiyorum hazır su alıyorum diyorsanda hazırsuların içerisindeki mineralleri günlük mineral ihtiyacınla karşılaştır ve günda kaç litre suyu evdeiken içmen gerektiğini hesapla.

Konuyu açana;

Kısacası hocam o senelerdir mahfolmuş pis küflü temizlenmek için içine durmadan kimyasal atılan tesisatı kullanacağına eve bir arıtma sistemikurdurt, minerali vitamini kafaya takma havadan yine alırsın sen günlük 10 mg selenyum ihtiyacını boş ver.

Ben waterbox kullanıyorum çokta memnunum ama senin istediğin heralde çok büyük bir sistem olacak, arakdaşın birisi çok güzel demiş, en önemlisi nekadar sürede bir filtre değişmesi gerektiği.

Zaten çayı kahveyi şekersiz içen birisiysen eğer durmana şaşmalı

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Okadar abartılacak bir sorun yok ortada, evet iyi bir arıtma cihazı suda ne mineral bırakır nede element.Ancak senin o tesisattan içtiğin pis,bakterili,parazitli,yosunlu,bol miktarda klor ve kireç içeren suyu içeceğine mineralden yoksun olan arıtılmış suyu içmen daha iyi olacaktır.

Sonuçta yoğurt yiyorsan veya yumurta yada günde 1 ekmeğe yakın ekmek tüketiyorsan günlük bütün mineral ihtiyacını birkerede  karşılayabiliyorsun anlamına gelir.

Yok ben  musluktan içmiyorum hazır su alıyorum diyorsanda hazırsuların içerisindeki mineralleri günlük mineral ihtiyacınla karşılaştır ve günda kaç litre suyu evdeiken içmen gerektiğini hesapla.

Konuyu açana;

Kısacası hocam o senelerdir mahfolmuş pis küflü temizlenmek için içine durmadan kimyasal atılan tesisatı kullanacağına eve bir arıtma sistemikurdurt, minerali vitamini kafaya takma havadan yine alırsın sen günlük 10 mg selenyum ihtiyacını boş ver.

Ben waterbox kullanıyorum çokta memnunum ama senin istediğin heralde çok büyük bir sistem olacak, arakdaşın birisi çok güzel demiş, en önemlisi nekadar sürede bir filtre değişmesi gerektiği.

Zaten çayı kahveyi şekersiz içen birisiysen eğer durmana şaşmalı

+ olarak mineral filtre denilen ek bir filtre var yeni su aritma sistemlerinde. Aura cebilonda var bildiğim mineralleri olmasi gereken oranda bırakıyor tekrar suya sanirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Sonuc itibariyle en iyi sistem waternet dedikleri sistem peki bunlarin tansiyon hastalarina vs etkisi konusunda bilginiz varmi yani ilac kullanan biri bu suyu icebilirmi???

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Sonuc itibariyle en iyi sistem waternet dedikleri sistem peki bunlarin tansiyon hastalarina vs etkisi konusunda bilginiz varmi yani ilac kullanan biri bu suyu icebilirmi???

Waternet i araştırdınmı?, sen eve buyukbir sistem olarak alıcaksın  ancak onlarda öyle yok en buyuğu sebilvar ama tabi yukarı kata ve aşağıya birertane arıtmakoyabılırsın mutfaklara buda uygun olurki bence boyle olmalı her mutfağa birertane arıtma koy kafan rahat etsin.

Waternet e gelince bildiğimkadarıyla 110 dolar giriş  ücretini alıyorlar sonrada her ay 35 dolar abonelik ücreti oduyorsun ve cihaz asla senin olmuyor kullandığın sureboyunca aylık oduyorsun,24 aydan önce aboneliğini iptal ettiremiyorsun ettirirsen ceza olarak para oduyorsun.buda sana 24 ayda cihaz başı 2500 tl toplamda 5000 tl ye denkgelir.Sıkıntı cihaz asla senin olmuyor.

Tansiyona gelince, değil zarar yararı bile var tavsiyedir hazır veya arıtılmış su kullanılması,gerek tansiyon gerek böbrek gerekse diyabet hastalarına.

ben hala waterbox dan yanayım ama sen bilirsin

edit:kdv de dahil değişmiş buarada verdiğim fiyatlara

erebos tarafından 04/Oca/15 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Waternet i araştırdınmı?, sen eve buyukbir sistem olarak alıcaksın  ancak onlarda öyle yok en buyuğu sebilvar ama tabi yukarı kata ve aşağıya birertane arıtmakoyabılırsın mutfaklara buda uygun olurki bence boyle olmalı her mutfağa birertane arıtma koy kafan rahat etsin.

Waternet e gelince bildiğimkadarıyla 110 dolar giriş  ücretini alıyorlar sonrada her ay 35 dolar abonelik ücreti oduyorsun ve cihaz asla senin olmuyor kullandığın sureboyunca aylık oduyorsun,24 aydan önce aboneliğini iptal ettiremiyorsun ettirirsen ceza olarak para oduyorsun.buda sana 24 ayda cihaz başı 2500 tl toplamda 5000 tl ye denkgelir.Sıkıntı cihaz asla senin olmuyor.

Tansiyona gelince, değil zarar yararı bile var tavsiyedir hazır veya arıtılmış su kullanılması,gerek tansiyon gerek böbrek gerekse diyabet hastalarına.

aylık yaklaşık 100 tl , peki bu suyu  heryerde kullanabiliyormusun ?   Adam suyun başına takarsa bu sistemi çamaşırını bile bu suyla yıkar :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    erebos bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

aylık yaklaşık 100 tl , peki bu suyu  heryerde kullanabiliyormusun ?   Adam suyun başına takarsa bu sistemi çamaşırını bile bu suyla yıkar :))

Yok direk musluğun yanında bir cihaz oradan alıyorsun, enfazla yemeğinide bununlayapabilirsin okadar :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ttnet faturasına su faturasına elektriğie ek bide waternet :D 100 tl oh. yees.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Kaliteli arıtma sistemini ihlas pazarlama takar http://m.cebilon.com.tr/ 6 ayda bi filtre değiştirmeye gelirler 50 tl , suyun tadı eriklide dahil bütün markalara basar 1200 tl bizim köyde herkes taktırdı hasta tansiyonlu farketmez hepsine iyi gelir minarel veren filtre si felanda var içinde. 

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 2348 Toplam Mesaj: 27