Su Aritma Sistemleri
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Kaliteli arıtma sistemini ihlas pazarlama takar http://m.cebilon.com.tr/ 6 ayda bi filtre değiştirmeye gelirler 50 tl , suyun tadı eriklide dahil bütün markalara basar 1200 tl bizim köyde herkes taktırdı hasta tansiyonlu farketmez hepsine iyi gelir minarel veren filtre si felanda var içinde.
bu iyi de , 1200 tl de az para değil, bunlar baştan takıyorlar :))
ama 6 ayda 50 l çok değil
-
Bugün tesadüf eseri Sahibinden.com'dan Su Arıtma Sistemleri ile alakalı bir mail geldi, PM'den mail adresinizi yazarsanız size forward edeyim maili.
-
bende şu arıtıcıyı almayı düşünüyorum yorumların çoğu olumlu yönde
-
ayhun bunu yazdı
Sonuc itibariyle en iyi sistem waternet dedikleri sistem peki bunlarin tansiyon hastalarina vs etkisi konusunda bilginiz varmi yani ilac kullanan biri bu suyu icebilirmi???
Yanlis yazmisim waterbox yazacagima waternet yazmisim. Simdi 2 ornekten bahsetmissiniz bu hangi urunu tercih etmeliyim yani waterbox mu yoksa ihlasin urununumu??? Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim tekrar belirteyim 2 katli mustakil ev icin bakiyoruz yani icme suyundan dus suyuna kadar bu sistem kullanacagiz haftada 4 damacana tuketiyoruz yazinda gunde 1 damacana gibi bi tuketim soz konusu babada tansiyon annede seker hastaligi var o yuzden korkuyoruz satin almaya dedim kullananlara bi sorayim.
-
ayhun bunu yazdıayhun bunu yazdı
Sonuc itibariyle en iyi sistem waternet dedikleri sistem peki bunlarin tansiyon hastalarina vs etkisi konusunda bilginiz varmi yani ilac kullanan biri bu suyu icebilirmi???
Yanlis yazmisim waterbox yazacagima waternet yazmisim. Simdi 2 ornekten bahsetmissiniz bu hangi urunu tercih etmeliyim yani waterbox mu yoksa ihlasin urununumu??? Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim tekrar belirteyim 2 katli mustakil ev icin bakiyoruz yani icme suyundan dus suyuna kadar bu sistem kullanacagiz haftada 4 damacana tuketiyoruz yazinda gunde 1 damacana gibi bi tuketim soz konusu babada tansiyon annede seker hastaligi var o yuzden korkuyoruz satin almaya dedim kullananlara bi sorayim.
İhlası bilmiyorum acak sanıyorum onlardada istediğiniz tarz bir arıtma sistemi yoktur, yani duş suyuna kadar arıtabileceğiniz bir sistem bulmanız çok zor ha bulursunuz ama artık 15 bin mi olur 25 bin mi olur bilemem
Eğer sadece yemeklerde ve ekseri çay benzeri suyun kullanıldığı alanlarda ve doğrudan içmek için taktıracaksanız, 2 seçenek var 1 toplamda 2 tane küçük tezgah altına alırsınız tanesi 1 milyar, yada alt kata çok büyük bir sistem alırsınız oda 2 milyardan biraz fazladır.
Sistemin buyuklüğü ne işe yarar derseniz, bu arıtma işi öyle şıp diye olmuyor birkerede en fazla 5 lt su alabilirsiniz sonra bir kaç saat beklerseniz bir 5 litre daha dolar, bakın o bir kaç saat boyunca kullanamazsınız demiyorm kullanırsınız ancak deponun dolması okadar sürer.
Benim fikrim eğer ev içten merdivenli yani rahatlıkla aşağı ve ya üstkatlara ulaşım varsa alt kata büyük birtane almanız, yukarrıda sürahi yada cam bir damacana duruverir bittikce doldurursunuz bence hiç sıkıntı olmaz.
http://www.waterbox.com/ site bu
http://www.waterbox.com/prizma cok buyuk almak isterseniz
diğerlerinede bakabilirsiniz, dediğim gibi şahsen çok memnunum ve buadamların işi yalnızca su arıtma sistemi, başka hiçbirşey değil yalnızca bu.Servisine bir defa başvurduk oada kullanmaya başladıktan 2 yıl sonra balonun havası biraz azalmış, geldi motorla hava bastı gitti okadar, servise fazla başvurulmadığı için servis konusunda sıkıntılarda fazla olmuyor.
-
ayhun bunu yazdıayhun bunu yazdı
hocam ihlas kullanıyoruz akan su duş suyuna yetebilecek tazyikte değil su basma motoru var ama biz kullanmıyoruz şebeke basıncı yeterli olduğu için, kullansak bile yeteceğini sanmam 2 üniteden oluşuyo kazanı var, 15 litrelik bi de artıtma bölümü var kazanın içindeki su bittimi su basıncı dahada azalır senin istediğin tarzda bi arıtma sistemi zor bulunur