Şu "AYI"Lara Bakın :S
-
küfür yasak, küfür yasak, küfür yasak, küfür yasak, küfür yasak :S
küfür etmiycem. küfür etmiycem, küfür etmiycem küfür etmiycem. :@
-
insan değil şerefsizler kafaya bir koydu sanki benim kafam acıdı be şerefsiz keko hayvan ztn nehirde daha ne taş atarsın o taş an***n *mınamı batıyordu. şerefsiz köpekler ya dün gece izledim delirdim nasıl olur böyle bir şey diye.
görmemişlik böyle bir şey işte en azından jandarmayı ara jandarma ilgilensin be göt sanamı kaldı hayvana vurmak orda olacamki ah ah kimsede müdahale etmiyor nasıl bir hayvanlık bu ya :@
-
avradını s*ktimin evlatları ananıda atıp sopalarla soka soka öldürmek gerek veledi zina *rus*u çocukları git bacına sapla o sopayı bilmem nettimin nesi ananı atsen oraya ben gelirim sopayla piiiiiii*
-
dunyanin en vahsi yaratigi "insan" dir
-
Bana ayiya zevk icin vuruyorlarmis gibi geldi..
-
ayı olayını biliom üzüldüm gerçekten ayı için ama ayı oğlu ayıların yaptığıda yenilir yutulur cinsten bişey deil .
ama tenis olayı kuşun cenabetliği .d -
Kısasa kısas davranacaksın böylesine,o sopalarla bir güzel dövüp sonra da ellerini ayaklarını bağlayıp atacaksın nehire,belki o zaman biraz olsun anlarlar hayvancağızın neler hissetiğini.
-
1 2 domdom kurşunu daha kolay hallederdi sorunlarını,
ayrıca niye bukadar tepki gösteriyonuz anlamadım, bırakın öldürsünler aq, sanki sizin ayınız, zevk için yapmış olamazlarmı? işkence etmek insanlara yasak olduğundan hayvan üzerinde denemek daha mantıklı, hayvan haklarının canı cehenneme, adam gibi iradeleri bile olmıyan canlıların canlarının yandığından nasıl emin olabiliyorsunuz? onlara gelen tepkilere göre içgüdüsel olarak bağırıyo olamazlarmı? şahsen bence ii benzetiyolar ayıyı, kuş mevzuuna gelinc, tenisçi salak, kendi şovunu yapıyo ipne herif, kuşa dua etse nolcak etmese ne olcak amk
-
Amk yazık günah ya lan insan deil bunlar tutucan bunları yatırcan falakaya aynı sopalarla dücen amk bunları çakıcan taşı kafalarına ya bide islam dinine inanıo bunlar ya hiç düşünmüolar bunuda Allah yarattı die yazık günah die anlamıorum ben hiç acıma duyguları yok mu siktimin şerefsizleri
-
her gün kafanıza bir yığın manevi mıhlı sopalar giriyo.haberiniz yok.
illa görünene tepkiniz var dimi.