folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şu Filmin Adı Neydi; Et Yiyen Kamyon

Şu Filmin Adı Neydi; Et Yiyen Kamyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a bikaç sahnesini görmüştüm tvde sonra izlerim diye erteledim canavar kamyon diyesim geliyo ama o da değil izleyen mutlaka vardır. Bi isim şey ediverin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir şarkı vardı çok güzeldi.adı ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında ama tamamını hiç dinlemedim ama güzeldi

Cradex tarafından 29/Mar/13 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

Stanford University
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

http://www.isminiunuttum.com/

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Cradex bunu yazdı

bir şarkı vardı çok güzeldi.adı ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında ama tamamını hiç dinlemedim ama güzeldi

burda filmi izlemeyen birine film anlatmıyoz filmi izleyen biri et yiyen kamyon diyince anlar zaten laf kalabalığı yapma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Road Kill olmasin?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

S.a bikaç sahnesini görmüştüm tvde sonra izlerim diye erteledim canavar kamyon diyesim geliyo ama o da değil izleyen mutlaka vardır. Bi isim şey ediverin.

senin sorunun cevabını bilmiyorum ama bendimsel bir film ismi arıyorum, bilimsel bir araştırma için adamı eskiye göndermeye çalışıyorlar ve sonra adam uykudan uyanınca çekip gidiyor, kalalar merak ediyor adam ne gördü acaba diye, bu seferde bunlar eskiye gidiyor aslında hepsi günah larını görmüş, bende bu filmin ismini merak ediyorum, tv de dinlemiştim merak ettim...

Veni, vidi, vici
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek
    Cradex bunu yazdı

:D :D :D

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hatırlar gibiyim hocam o filmi bi kasabnın bi gurup halkını böle bi petrol istasyonunda kimyasal bi gazdan etkilenen kamyonlar sıkıştırıyo istasyondan kaçmaya çalışan herkezi kamyonlar eziyodu öldürüyodu fln ama ben o filimleri gecenin bi vakti ses olsun die açar izlerdim ismide ne yalan hiç aklıma gelmiyo.. :D

edit: biraz aramamın sonucu flimi buldum sanırım hocam ismi 

Maximum Overdrive

buda iimdb linki:http://www.imdb.com/title/tt0091499/

buda youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ggWS4tTzs60   :D

EdepsizPenguen tarafından 29/Mar/13 17:33 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hatırlar gibiyim hocam o filmi bi kasabnın bi gurup halkını böle bi petrol istasyonunda kimyasal bi gazdan etkilenen kamyonlar sıkıştırıyo istasyondan kaçmaya çalışan herkezi kamyonlar eziyodu öldürüyodu fln ama ben o filimleri gecenin bi vakti ses olsun die açar izlerdim ismide ne yalan hiç aklıma gelmiyo.. :D

hacı doğrusunu arkadaş söyledi Road Kill, senin dediğin film kamyonlar (kamyoncu değilim stephen seviyorum :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

hacı doğrusunu arkadaş söyledi Road Kill, senin dediğin film kamyonlar (kamyoncu değilim stephen seviyorum :))

usta fılmın tam adı ne yazsana bı road kıll mı ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı

usta fılmın tam adı ne yazsana bı road kıll mı ?

fragmanı izledim road kill hacı

S0KR4T3S tarafından 29/Mar/13 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 18