Şu Filmin Adı Neydi; Et Yiyen Kamyon
-
SeyhSamil bunu yazdıruhii bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
hatırlar gibiyim hocam o filmi bi kasabnın bi gurup halkını böle bi petrol istasyonunda kimyasal bi gazdan etkilenen kamyonlar sıkıştırıyo istasyondan kaçmaya çalışan herkezi kamyonlar eziyodu öldürüyodu fln ama ben o filimleri gecenin bi vakti ses olsun die açar izlerdim ismide ne yalan hiç aklıma gelmiyo.. :D
hacı doğrusunu arkadaş söyledi Road Kill, senin dediğin film kamyonlar (kamyoncu değilim stephen seviyorum :))
usta fılmın tam adı ne yazsana bı road kıll mı ?
fragmanı izledim road kill hacı
teşekkürler
-
SeyhSamil bunu yazdıCradex bunu yazdı
bir şarkı vardı çok güzeldi.adı ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında ama tamamını hiç dinlemedim ama güzeldi
burda filmi izlemeyen birine film anlatmıyoz filmi izleyen biri et yiyen kamyon diyince anlar zaten laf kalabalığı yapma
tamam sakin ol şampiyon biz de bişey yapmıyoz
Cradex tarafından 29/Mar/13 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Cradex bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıCradex bunu yazdı
bir şarkı vardı çok güzeldi.adı ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkıyı bulursanız çok memnun olurum.güzel şarkıydı aslında ama tamamını hiç dinlemedim ama güzeldi
burda filmi izlemeyen birine film anlatmıyoz filmi izleyen biri et yiyen kamyon diyince anlar zaten laf kalabalığı yapma
tamam sakin ol şampiyon biz de bişey yapmıyoz
kusra bakma celallendim hacı :)
-
yok önemli değil estağfurullah.şu filmi bulunca bana da söyle de merak ettim et yiyen kamyonu :D
-
gzllllllllllllllllS0KR4T3S tarafından 29/Mar/13 18:30 tarihinde düzenlenmiştir
-
et yiyen kamyon mu
-
CnkGn bunu yazdı
et yiyen kamyon mu
benzinlisi daha makbul dimi