Şu Gerizekalı Telekom Müşteri Hizmetlerine Derdimi Anlatmama Yardımcı Olun
-
O kadar salak kişileri alıyorlar ki işe kafayı yememek elde değil.
3 hafta kadar önce netim sapıttı, bir müdahale yaptılar buradan kutudan mı yoksa uzaktan mı bilemiyorum bu seferde Wifi-Calling çalışmıyor
Üst katta ttnet var aynı modem hatta onlara bağlanıyorum sorun yok.
Evimin bulunduğu yerde telefon iyi çekmiyor o yüzden lazım bana bu özellik
Salak müşteri temsilcisine tek tek wifi calling ne anlattım, onu telefoncunuzla konuşmanız lazım diyor.
Ne yapim CEO'ya mı yazayım illa mq :D
-
Operatörlerden ne çektin be hocam. :)
Seni ip havuzuna yani CGN'ye aldılar ondan sorun yaşıyorsun.
Ek bilgi : Turkcell kullanıyordun yanlışım yoksa. Sorun çözülene kadar aramaları Bip üstünden yapabilirsin. Wifi üstünden yaparsın aramaları. Ama gelen aramalar yine sıkıntı.
mkyb tarafından 24/Nis/19 19:58 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Ek bilgi : Turkcell kullanıyordun yanlışım yoksa. Sorun çözülene kadar aramaları Bip üstünden yapabilirsin. Wifi üstünden yaparsın aramaları. Ama gelen aramalar yine sıkıntı.
Sorma ya :D
Twitter'dan yazdım dönüş olmazsa CEO'ya yazıcam artık.
BİP e geçeyim ama dediğin gibi gelen aramalar sıkıntı.
Peffff :/
-
Tüm bunlar aylık 25 lira daha öpebilmek için : https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/turk-telekom-statik-ip.aspx
Önceden 5-10 liraydı gözü görmüyordu insanın. Kablonet'in gözünü seveyim sabit ip ücretsiz.
-
mkyb bunu yazdı
CGNat ile alakası ney anlayamadım? Bende CGNatdayım ve bir sorunum yok.
-
Seninle aynı ip havuzundan birisi WiLTE kullanıyorsa çakışma yaşanıyor. Türknet'te aynı sorunu yaşamış ve Turkcell müşteri hizmetlerinden ilk cümlemdeki cevabı almıştım.
-
mkyb bunu yazdı
Seninle aynı ip havuzundan birisi WiLTE kullanıyorsa çakışma yaşanıyor. Türknet'te aynı sorunu yaşamış ve Turkcell müşteri hizmetlerinden ilk cümlemdeki cevabı almıştım.
Müşteri hizmetleri keklemiş olmasın?
Kendisi bağlantıda RTP kullanıyor ve RFC dosyasına baktığımda herhangi bir şey göremedim eğer görürseniz yeşillendirin orası ayrı.
https://datatracker.ietf.org/doc/rfc3550
http://web.mit.edu/6.02/www/currentsemester/handouts/L26_notes.txt -
mkyb bunu yazdı
aynı evde birden fazla kişi kullanamıyor mu yani bence saçmalamışlar
-
Müşteri hizmetlerinin dediği o. Yalan veya değil onu bilemem ama kadın özellikle hizmet aldığım firmayı sordu.
Araştırınca bu sorunu zaten genelde Türknet kullanıcılarının yaşadığını görünce Kablonet'e geçtim. Hala da cayır cayır çalışıyor.
-
3 farklı yetkiliye Wifi-calling anlatmaya çalıştım yemin ediyorum haberleri yok ne olduğundan
Telefonunuzda diyorlar modemde diyorlar herşeyi diyorlar ama olayı bilmiyorlar.
Madem bu konuda eğitim vermeyeceksin niye tutuyorsun bu adamları.
Yok arkadaş burada tanıdığım bir abi var sabah onu arayim bakalım o ne diyecek.
-
Twitter dan CEO ya yaz, ilgilenirler.