folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Şu Gerizekalı Telekom Müşteri Hizmetlerine Derdimi Anlatmama Yardımcı Olun

Şu Gerizekalı Telekom Müşteri Hizmetlerine Derdimi Anlatmama Yardımcı Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    aylmz bunu yazdı

Twitter dan CEO ya yaz, ilgilenirler.

Hacı sıkıntı ilgilenmemeleri değil. Ttnet desteğe twitterdan yazdım wifi calling özelliği çalışmıyor diye, adamlar bana wifi mi çalışmıyor diye döndü. Yani neden bahsettiğimi bilen yok. Baya baya böyle bir özellikten bir haber herkes.

CEO'ya da yazsam onun dışında bilen biri çıkmayacak gibi.

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    aylmz bunu yazdı

Twitter dan CEO ya yaz, ilgilenirler.

Hacı sıkıntı ilgilenmemeleri değil. Ttnet desteğe twitterdan yazdım wifi calling özelliği çalışmıyor diye, adamlar bana wifi mi çalışmıyor diye döndü. Yani neden bahsettiğimi bilen yok. Baya baya böyle bir özellikten bir haber herkes.

CEO'ya da yazsam onun dışında bilen biri çıkmayacak gibi.

Sen yine de Paul Doany ye yaz, daha iyi ilgileniyorlar

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi bilmiyorum sanırım firmalar yeni politika izliyor aptalları topluyorlar destek ekibine.

adama 4 sayfa derdimi anlattım yurtdışı çıkışlarını sikiyorsunuz sizin sayfanızla speedtest aynı sonucu vermiyor diyorum. vpn ile bi nebzede olsa düzeliyor diyorum bakın bunlar kanıtlar diye anlatıyorum.

3 gündür bekliyorum bende biri çözecek diye. şimdi girdim destek kaydını kapatmışlar ve şunu yazmışlar.

adamın ping problemi diye lafa girmesine mi yanayım. bağlantı tozlardan zıplar ota boka konar demesine mi söveyim bilmiyorum. yeni destek talebi yazıp saydırdım amk nasadan zahmet edip almışlar işe mustafa k. kardeşimi ayıp etmişler.

en sona bu desteği "masaüstüne sağ tıklayıp yenile yapın" diye kapatmazsınız umarım diye ekledim bakacaz ama sanmıyorum bi bok olacağını. tiksinmeye başlıyorum türknetten.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 12177 Toplam Mesaj: 14
telekom vilte yetersiz