folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Şu İki Tv Karşılaştırmam Da Yardımcı Olur Musunuz?

Şu İki Tv Karşılaştırmam Da Yardımcı Olur Musunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

LG 50PB690V il LG 47LA660S    sizce hangisi ve neden?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

plazmalar çok elektrik yakıyor felan diyorlar bu yüzden ben tercih etmedim.

bunun için 47lm660s almıştım ve memnunum.

söyle birşey daha diyorlar plazmadaki görüntü daha gerçeğe yakınmış ne kadar doğru bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İkisininede bakma şansın varsa görüntülerini açıp baktırsana ayrıca plazma satılıyormu halen ya,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İkisininede bakma şansın varsa görüntülerini açıp baktırsana ayrıca plazma satılıyormu halen ya,

neden bakmayayim? 

47la660s nin görüntüsüne bakıldı test edildi sorun yok güzel. Ama ben plazmanın daha iyi olduğunu düşündüğüm için alacak kişiye plazmayı öneriyorum. Tahribattan da fikir alayım dedim.

Plazma satılıyor tabiki neden satılmasın. Bence yakında daha da artar zaten.

http://www.vatanbilgisayar.com/3d-plazma/?gclid=CP-p7o6CiL4CFTMetAod22MAuA

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/productlist/Plazma,103452,465026.html?langId=-14

FiL3MAN tarafından 30/Nis/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Panasonic'ti sanırım ilk plazma tv üreten, durdurdu üretimi, plazma çok satmaz artık, elektrikte tasarruf namına birşey yok fakat görüntü kalitesi olarak led tv lerden daha iyi.

Link 1 buyrun

http://www.tomsguide.com/us/why-plasma-tv-dying,news-17668.html

Link 2 

http://www.techlicious.com/blog/why-plasma-tvs-are-better-than-led-lcd/

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

neden bakmayayim? 

47la660s nin görüntüsüne bakıldı test edildi sorun yok güzel. Ama ben plazmanın daha iyi olduğunu düşündüğüm için alacak kişiye plazmayı öneriyorum. Tahribattan da fikir alayım dedim.

Plazma satılıyor tabiki neden satılmasın. Bence yakında daha da artar zaten.

http://www.vatanbilgisayar.com/3d-plazma/?gclid=CP-p7o6CiL4CFTMetAod22MAuA

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/productlist/Plazma,103452,465026.html?langId=-14

Verdiğin linkte 5 tane plazma kalmış yani piyasadan çekiliyor, yine diyorum ikisinide kıyaslama şansın varsa aç bak görüntü netliği nasıl hangisi hoşuna giderse onu tercih edersin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

aklın varsa bunu al hocam, Sunny'de çalışıyorum burda bile artık plazma tv üretilmiyor

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-47la660s-fiyati,1068760.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

47LA660S

bunun alt modellerinden 2 tane aldık, gayet memnunuz.

Prometheus tarafından 30/Nis/14 14:25 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek

LG serviste çalışıyordum hocam bilgilerimi paylaşayım.

plazma çok elektrik yakar led'ler bu bakımdan daha iyidir.

eve almayacağım fazla özenli kullanmayacağım diyorsan plazma al ha yok evde kullanacağım dersen tabiki led tv öneririm.

LA serisi LG'nin güzel serilerinden birisidir en çok tutulan LM serisi olmuştur ama LA ile karşılaştırırsak tabiki LA daha iyidir ;)

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

hocam ben bimekste çalışırken bu iki cihazıda yakından inceleme fırsatı buldum

Karşılaştırma yaparsak

50pb690v Artıları

Ekranın büyük olması(Tabiki bu boyuttaki televizyon ortalama 5 metreden izlenmesi tavsiye ediliyor)

Fiyat Farkı

47LA660S Artıları

İşlemci Hız farkı

Led olmasından ötürü daha az enerji tüketimi

Plazmaya oranlar daha parlak ve canlı bir görünüm.

Dış çerçeve olarak plazmaya göre çok ince bir çevrevesi vardır.Şıklık ve tasarım açısından gayet dekoratif

birde yanlış hatırlamıyorsam 660s de multi play oyun gözlüğü hediye ediliyor yanında.

Benim tavsiyem LG47LA660S Ten yana olacaktır. Tabiki bir ps3 kafesi tarzında bir yere almıyorsanız cihazı :)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı

hocam ben bimekste çalışırken bu iki cihazıda yakından inceleme fırsatı buldum

Karşılaştırma yaparsak

50pb690v Artıları

Ekranın büyük olması(Tabiki bu boyuttaki televizyon ortalama 5 metreden izlenmesi tavsiye ediliyor)

Fiyat Farkı

47LA660S Artıları

İşlemci Hız farkı

Led olmasından ötürü daha az enerji tüketimi

Plazmaya oranlar daha parlak ve canlı bir görünüm.

Dış çerçeve olarak plazmaya göre çok ince bir çevrevesi vardır.Şıklık ve tasarım açısından gayet dekoratif

birde yanlış hatırlamıyorsam 660s de multi play oyun gözlüğü hediye ediliyor yanında.

Benim tavsiyem LG47LA660S Ten yana olacaktır. Tabiki bir ps3 kafesi tarzında bir yere almıyorsanız cihazı :)

yok ev için bakıyoruz. Benim istediğim (internette de okuduğum kadarıyla plazmanın led den görüntüsünün daha iyi olduğu için) görüntü iyi olsun. Saçma saçma renkler ne bileyim tam net görüntü vermiyorlar falan. Bir de mesela deneme imkanın varsa diyorsunuz da her satan yer bi video açıyor gösteriyor. Kimse normal tv kanalı açmıyor. Belki gösterdiği video 1080p ondan iyi gözüküyor. Fazla elektrik yakıyor meselesi de eskide kaldı artık o kadar fark olmaz. Artı günde kaç saat izliyoruz ki bariz bi elektrik farkı gelsin. Sonuç olarak demek istediğim benim için önemli olan hiç bir özellik değil; görüntünün iyi olması. 

Toplam Hit: 2268 Toplam Mesaj: 19