Şu İki Tv Karşılaştırmam Da Yardımcı Olur Musunuz?
-
hocam eskidendi o plazmanın daha iyi görüntü vermesi. sen 3 yıl öncesinin teknolojisini okumuşun. şimdiki ledler çok daha iyi.
-
Prometheus bunu yazdı
hocam eskidendi o plazmanın daha iyi görüntü vermesi. sen 3 yıl öncesinin teknolojisini okumuşun. şimdiki ledler çok daha iyi.
herkesin fikri bu mudur dostlar plazmadan vaz geçelim mi kesin?
-
42LA620s var bende. Almadan önce benimde kafam karışmıştı. tvleri görünce plazmanın renkler soluk geldi bana nette bahsedilen daha doğal görüntüyü ben göremedim. Birde ölü piksel, logo yanığı gibi sorunları okuyunca soğudum plazmadan. LA nın görüntü gayet güzel. Normal uydu kanallarını kötü gösterir diye korkuyordum ama beklediğimden daha iyi gösteriyor. HD kanallar zaten çok iyi. Birde tekno marketlerde koyuyolar yan yana TVleri, alanda geniş olunca insan hep daha büyüğünü istiyor. Fakat eve gelince farkettimki 47 lik olan benim odaya büyük gelecekmiş. Yaklaşık 3-3,5 m den izliyorum. TVnin tek kötü yanı kanal geçişleri yavaş, 2-3 sn alıyor.
-
Hocam plazmalar orjinal görüntü verir fakat renkler mattır. Bunu laptopun parlaklığını en düşükle yüksek seviyesi gibi söyleyebilirim. Bunun dışında görüntü kalitesi olarak lg ler ledlerde mavi parlatma samsunglar beyaz parlatma kullanır buda görüntünün orjinelinde ki renkleri az da olsa değiştirir. Bu sebeple plazmalar normal televizyon kanallarında gözünüze daha iyi gelir çünkü Türkiye deki kanal yayın kalitesi düşüktür en iyisi atv hd oda 75 Hz sizin televizyonunuzun 400 Hz olduğunu düşünürsek normal kanal da bir fark göremezsiniz hatta plazma daha iyi gelebilir ancak dediğiniz gibi 1080 p film ve videolarda ledlerin görüntüsü plazmayı geride bırakır
-
dargut bunu yazdı
42LA620s var bende. Almadan önce benimde kafam karışmıştı. tvleri görünce plazmanın renkler soluk geldi bana nette bahsedilen daha doğal görüntüyü ben göremedim. Birde ölü piksel, logo yanığı gibi sorunları okuyunca soğudum plazmadan. LA nın görüntü gayet güzel. Normal uydu kanallarını kötü gösterir diye korkuyordum ama beklediğimden daha iyi gösteriyor. HD kanallar zaten çok iyi. Birde tekno marketlerde koyuyolar yan yana TVleri, alanda geniş olunca insan hep daha büyüğünü istiyor. Fakat eve gelince farkettimki 47 lik olan benim odaya büyük gelecekmiş. Yaklaşık 3-3,5 m den izliyorum. TVnin tek kötü yanı kanal geçişleri yavaş, 2-3 sn alıyor.
hocam kanal geçiş yavaşlığı dahili uydu alıcıdan olabilir. Bir uydu alıcı al onunkini kullanma bence.
Benim için önemli olan normal uydu kanalları. normal tv kanallarını güzel gösteriyor mu hocam
-
FiL3MAN bunu yazdıdargut bunu yazdı
hocam kanal geçiş yavaşlığı dahili uydu alıcıdan olabilir. Bir uydu alıcı al onunkini kullanma bence.
Benim için önemli olan normal uydu kanalları. normal tv kanallarını güzel gösteriyor mu hocam
Evet dahili uydu alıcısından bahsediyorum yavaşlık probleminde ama gidip harici uydu cihazı alma gereği görmüyorum. Dediğim gibi kendi uydu alıcısı ile normal kanallar güzel gösteriyor. 720p dizi filan indirip USB bellekten izledim onlarda güzel. Normal yayını 3D yapma özelliğini denedim işe yarıyor. Ben tavsiye ediyorum gayet güzel bir televizyon.
Henüz 3D film indirip deneyemedim. Site yada film tavsiyesi olan varmı acaba? :)
Birde internete girmek için klavye alayım dedim, nette baya raştırdim hep logitechin touchpadli bir klavyesini önermişler. Bana pahalı geldi. Nette hiç bilgi olmamasına ve satıcı çocuğun çalışmaz demesine rağmen microsoftun wireless desktop 800 model klavye mouse setini aldım. Taktım TVnin USBsine çalıştı. Hatta klavye ses tuşlarıyla sesi bile kısabiliyorum :)
dargut tarafından 30/Nis/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
plazma üretiliyormu hala amk
-
plazma panasonic vt50 izlemeni isterdim ama kalmadı sanırsam trde yinede bak araştır bunun dışındaki plazmaları es geçebilirsin