folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Su İnternet Bagimliligindan Kurtulmak İcin Yardim Edin ...

Su İnternet Bagimliligindan Kurtulmak İcin Yardim Edin ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

akınsoft filter plus kur ona girilmesini istemediğin siteleri gir şifre olarakta senin dısında birinin şifre girmesini iste bu şekilde o sitelere girmene engel olabilirsin ama herşeyden önemlisi irade.

paralimi program ?  

fivestar 

kske oyle olsa birader ama, bagimlilik. Ders calisamiyorum , ingilizce kasamiyorum, butun gunum yok yere nette belirli sitelerde geciyor ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu internet çok tehlikeli bakarken beynin bir hormon salgılıyor beynin adapte oluyor ve etraftaki konuşmaları bile anlayamıyorsun, en iyisi kapat şu interneti yoksa faydasından çok zararı var git hava al arkadaşlarınla dolaş unut bilgisayarı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

ben kurtulmak istemiyorum , 2 kere istedim 15-20 gün bıraktım sonra yine oturdum. istemek için ne yapmak gerek?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

akınsoft filter plus kur ona girilmesini istemediğin siteleri gir şifre olarakta senin dısında birinin şifre girmesini iste bu şekilde o sitelere girmene engel olabilirsin ama herşeyden önemlisi irade.

paralimi program ?  

eski sürümü ücretsizdi ve güzeldi geçen sene yeni sürümünü gördüm paralıydı nette arastır eski sürümü bulamazsan söyle upload ederim.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Asosyal bunu yazdı:

paralimi program ?  

eski sürümü ücretsizdi ve güzeldi geçen sene yeni sürümünü gördüm paralıydı nette arastır eski sürümü bulamazsan söyle upload ederim.

edit: programin calismasi icin sistemin 32 bit olmasi gerekmis :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

al defterini kitabını git bi cafeye veya pc yi tamamen kapa baska bi odaya geç. bundan daha fena bagımlılıklar var internetinkinden nolurki :)

ama yanına bi arkadas alsan daha güzel olur calısırken. pc üzerinden calısman gerekiyosada acmıcaksın aga kitlencen derse :)

edit : bide birden yüklenme yavas yavas o psikolojiye sokmaya calıs kendini :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Kendine bir kız arkadaş edin ;)  kesin 56431313%  çözüm ;)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

bu sadece senn elinde nası başına oturuosan oturmıcaksın tutucaksın kendini nasıl ki kendin bunu yaptın o zaman kendin kurtulursun..herşey senin elinde

olmuyo işte öyle her bünyede.. 3 tane sınavım var bütün haftasonu tahribat taki bütün konuları habertürkteki bütün ahberleri, facebookta ki bütün vedioları izledim :)

bknz. 2 saat sonra bi sınavım var ben hala burdayım :)

.
Toplam Hit: 3100 Toplam Mesaj: 19