Şu Tabloya Baktıktan Sonra Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

hepside  dünyalık  işler  yapmış  elbet  birgün  azraille  karşılaşacak 

ne dicek  ona  dur  yapma  ben  facebook  mu  buldum  dıcek :|

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

İlk defa adam gibi konu açabildin hayret.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Maddiyat açısından bakıyorum..

Onlar istedikleri herşeye parmaklarını şıklatarak sahip olabilirler ama sahip olamayacakları tek şey amaç.. Amaç olmadan hayatın tadı çıkarmı sizce ? Bence çok banal bi yaşam olur. Her istediğimi alabildikten sonra hiç bir şey için iç geçiremedikten sonra hiç birşeyi almak için çaba sarfetmedikten sonra çaba sarfedip alamadığın zaman üzülmeden, çaba sarf ettiğini elde ettiğin zaman çılgınlar gibi sevinmeden bu hayat bok gibi geçer..

Bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Resim ben de acilmadigi icin birsey hissedemedim.. Baska bir yere yukleyebilir misin..?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Benim hayatım zaten bok gibi bu adamlarla kıyaslamama hiç gerek yok :|

Ayrıca hala bakıyorum tabloya ateistlikle ilgili bi konu değil ilginç :)

Altan naptın oğlum :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

İlk defa adam gibi konu açabildin hayret.

Zaaaa kavga çıkacak :D:D

Ama doğru söze ne hacet :D

Konu kalmadı diyenler için diyorum daha neler neler var millet buldumu buluyo wallaha.

Maksat haya gücü.Faace varken twitter açıldı ama millet akın akın gitti ?

Burda twitter konusunu açsan proje işe yaramaz millet onlamı uğraşcak bsg denir :)

O yüzden extrem şeyler bulup hayata geçirin bırakın düşünmeyi her saniye değerlidir!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

celik bunu yazdı:

Onlar insansa biz neyiz :D

bence biz insansak onlar ne :|

Anime - Manga
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o listeye bakinca turkiyedeki egitim sistemiyle hic bir zibil olunamayacagini anliyorum.

insanlar sevdigi meslegi degil puani tuttugu meslegi yaptikcada hicbir halt olmayacak. Adam esegin en onde gideni ama puani tutuyor diye tip, bilgisayar vs okuyor. Diger tarafta gercekten zeki bir insan bir gunluk moral bozuklugu ile girdigi sinavda ziraat muhendisligi okuyor.

Her zaman soyluyorum, turkiyede oss yoss gibi sinavlar kalkmadikca elin adami oyle tablo yapar bundan 20 sene sonra tahribatta yine ayni baslikta bir konu acilir ama tabloda yazan kisilerin ismi degisiktir.

Turkiyede diploma(kagit parcasi) meraki ayri bir konu.

Cogunuz Uzay asansoru projesini duymussunuzdur ama cok aziniz o projeyi icat edenin bir Turk oldugunu bilir. Uzay asansoru projesi fikrini ortaya atan kisi tokyoda yasayan bir turktur. Daha bunun gibi sayisiz ornekler var.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

o listeye bakinca turkiyedeki egitim sistemiyle hic bir zibil olunamayacagini anliyorum.

insanlar sevdigi meslegi degil puani tuttugu meslegi yaptikcada hicbir halt olmayacak. Adam esegin en onde gideni ama puani tutuyor diye tip, bilgisayar vs okuyor. Diger tarafta gercekten zeki bir insan bir gunluk moral bozuklugu ile girdigi sinavda ziraat muhendisligi okuyor.

Her zaman soyluyorum, turkiyede oss yoss gibi sinavlar kalkmadikca elin adami oyle tablo yapar bundan 20 sene sonra tahribatta yine ayni baslikta bir konu acilir ama tabloda yazan kisilerin ismi degisiktir.

Turkiyede diploma(kagit parcasi) meraki ayri bir konu.

Cogunuz Uzay asansoru projesini duymussunuzdur ama cok aziniz o projeyi icat edenin bir Turk oldugunu bilir. Uzay asansoru projesi fikrini ortaya atan kisi tokyoda yasayan bir turktur. Daha bunun gibi sayisiz ornekler var.

Hacı haklısında Türkiyedeki öğrencilerinde büyük öküzlüğü var.Eğer senin dediğin gibi olsa pc bölümlerinde patlama olur öbür puanı düsük bölümlere kimse gitmez.Mesela cok adam tanıyorum sadece puanı yüksek diye pc bölümüne gelipde pcye ilgisi olmayan.Sadece adamın düşündüğü madem notum yüksek burayı tutuyor o zaman ben muhasebeye gitmeyeyim pcye gideyim notuma yazık olmasın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

dipnot beklerdim hepsi ateist falan diye :)))

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 48