Şu Tabloya Baktıktan Sonra Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Ubuntu Acayip İlgimi Çekti :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

Ben  bunun üzerine düsündüm de herifler herseyi buldu a.q bize bişi kalmadı :D

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Aslında gözler önüne serdikleri analiz güzel.

Ya adamlarla yarışamayız diye bir şey yok, sabır ve çalışkanlıkla yapılamayacak bir şey yok da..

Bizim tüm üniversitelere aktarılan ödenek 10 milyar dolar...

Cambrigde Üniversitesi : 40 milyar dolar..

Harvard Üniversitesi : 26 Milyar dolar ( Zarar yaptığını açıkladı kriz nedeniyle ) - üniversitelerin adını yanlış yazmış olabilirim fazla durmayın üstünde de ... Sadece bir üniversitesi benim 70-80 üniversitemden daha fazla maddi gelire sahip..

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ya bi de şey mesela Acun.

Açıkçası o erifi çok kıskanıyorum :\ Adam neye elini atsa tutuyor yahu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Gayet huzuzrluyum, Saglıgım yerinde, gerisinin koy... Feneris'te katilmamak elde degil. 

HeyQirs

Bu arada ..tü degilde  yazıyı yada sloganı merak ettim okunmuyor. Neydi yaw su verdigimiz resmi diger sitelerde arayan sitenin ismi :S

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Sanki selüliti var gibi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

HeyQirs bunu yazdı:

Sanki selüliti var gibi...

aynen :D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Onlar için üzülüyorum çünkü hiçbir zaman benim yaşadıklarımı yaşayamayacaklar..

8mm => hocam bizde hiç bir zaman onların yaşadıklarını yaşayamayacağız.(belkide)

-----

Bahsettiğiniz kurulum zamanları.

Facebook ve google dan biliyorum.O zamanler zikerberg abazası 19 yaşındaydı ve sadece üniversiteye hizmet veriyordu (ilk zamanları).İşte zükerberg 'in tipi

http://popculturenerd.files.wordpress.com/2009/06/zuckerberg.jpg

------

Son resme bakın herif kırışık tişörtle poz vermiş.

Bu allahın sivilceli abazasını muhtemelen herkes dışlıyordu.Buda asosyalleşip kendini bilgisayara verdi.Eh zekiydi de ve sonunda facebook ortaya çıktı, parayı götürüyor.

Gelelim google kurucularına.Onlar benim idolüm, onlar benim için çok önemli kişiler ;

http://kasun04.files.wordpress.com/2009/04/larry-page-sergey-brin.jpg

Soldaki lary page, sağdaki sergey brin.

Google bu adamların üniversite projesiydi.Daha sonra geliştirdiler.Üniversite içinde arama motoru yaptılar.Sonuç ?? Çok başarılıydı.Herkes onu kullanıyordu.Fakat daha sonra işler büyüdükçe büyüdü.PArasal kriz yaşadılar ama bir şekilde destekçileri oldu ve iyice büyüdüler.Bu arada yahoo ya pagerank teknolojisini satmak istediler ama yahoo almadı.

Adamlar şimdi kral.Yaptıkları her işte iyiler.Bence google şu anda bitse internetin tadı tuzu azalır.Gmail, arama motoru, desktop search, picasa, chrome browser, chrome os, google groups, google sites, reader, dizin-haber-kitap arama.....

Daha bir ton hizmet.Ve yaptıkları hizmette ya yapılanı geliştirip çok daha iyi hale sokuyorlar ve bunu yaparken o konuda en az 1 yenilik yapıyorlar yada sıfırdan çok farklı şeyler buluyorlar.

en basitinden chrome browser.Adamlar bunu yaparken tabı birbirinden ayırdılar.V8 mtooru kullandılar.Chrome os ile login ekranını 3 saniyeye indirdiler.

İşte bu heriflere hayranım :)

Steve jobs'uda seviyorum.Çünkü herif reklamı çok iyi yapıyor.İpod ve iphone bi boka benzemiyor fakat herkez deli gibi saldırdı.Üstelik windowstan çok daha kötü.Fazlasıyla apple bağımlısı oluyorsunuz, yaptığınız herşeyde para ödemek zorundasınız.

----------------

Hayatta birileri vardır, diğerleri için birşeyler yapar.Ben hiç gocunmuyorum.Yarın öbürgün bulacağım birşeyden deli gibi para kazanacağım ve 10 sene sonra internette konuşulmayacağı ne malum ? Yada sizin böyle birşey yapmayacağınız ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

- Şu Tabloya Baktıktan Sonra Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

- çok iyi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Amazon, Ebay ve Youtube 1 kisi kurmus digerlerinin ortaklari var 20 yasindayim artik bisey kesfetme zamani :S

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 7462 Toplam Mesaj: 48