Su Toplayan Elim Hakkında Deney Yapmak İstiyorum.
-
ya müridcikler akşam mangal yaparken yelpazeyi sallarken fazla abanmışım sanırım elim su topladı yaklaşık 1 cm çapınca arada oluyor böyle iğneyle patlatıyorum ama artık level atlamak istiyorum böyle ilginç deneyler varmı aklınıza gelen ?
en son su küpünü patlattığım zaman deri ölüyordu ve yenileniyordu uzun uğraşlar sonucunda artık deri ölmüyor patlayan yerin üzerindeki deriyi tekrar kopmadan canlandırabiliyorum ama daha başka şeyler lazım mesela su küpünü patlatmadan eski haline nasıl getirebilirim vs. gibi :|
-
eğer biraz büyük ise 2cc enjektor al içindeki suyu boşalt sonra aynı noktadan içine vişne suyu filan koy
renkli olsun egzotik olsun :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
eğer biraz büyük ise 2cc enjektor al içindeki suyu boşalt sonra aynı noktadan içine vişne suyu filan koy
-----------------------------olmaz o zaman patlar :| içine torpil koy patlat gibi şeyler lazım bana (: ama meyvesuyunu deniycem en son fotosunuda çekerim.
-
BuZuL bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------olmaz o zaman patlar :| içine torpil koy patlat gibi şeyler lazım bana (: ama meyvesuyunu deniycem en son fotosunuda çekerim.
-----------------------------içine kolonya yada alkol koy git kafede otur
sigara içen bi bayanın yanına git ben yakarım de tut oraya ateş çak alev alsın tomarcık oradan yaksın
önce bi karizma yap ilisyon de sonra acil'e yetiş :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------içine kolonya yada alkol koy git kafede otur
sigara içen bi bayanın yanına git ben yakarım de tut oraya ateş çak alev alsın tomarcık oradan yaksın
-----------------------------sonra how ı met your motherdaki barneyin işi gibi olmasın :D
-
ne içtin hocam ya :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
içine kolonya yada alkol koy git kafede otur
-----------------------------haha :D elim su toplasın yapcam bunu :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
tuttum bunu :) -
aklımda tırnaklarla ilgili bi fantazi daha var ama olur mu bilmiyorum :|
-
ayaklarım çok su topladı hiç patlatmadım geçti kendine patlatınca daha çok acıyor bir süre sonra suyunu salar kurur geçer
-
adam psikopat beyler