Şu Windows Modunun Orjinal Adı Nedir?
-
Klavyeye veya fareye 10-15dk kadar süre dokunmayınca windowsun geçiş yaptığı bir mod var, hatta bazı defrag yazılımları o modu tespid edip otomatik defragging işlemine başlıyor. Bu modun Türkçe ve İngilizce adını bilen var mı?
-
Hani daha sonradan fareyi oynatınca veya klavyedeki bir tuşa basınca geri gelir, eğer ekran kapandıysa açılır.
-
hani masaüstünde boş biryere sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra ekran koruyucuyu seçip zamanı belirlediğimiz şey mi?
-
hibernate olabilir mi?
-
Yok hibernate (hazırda beklet) değil. fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------hani masaüstünde boş biryere sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra ekran koruyucuyu seçip zamanı belirlediğimiz şey mi?
-----------------------------
Evet hocam bu mod fakat orjinal adı, ingilizce adı ne? Misal yazılan bir trojana sadece bu moddayken çalışması için komut eklenecek, sadece bu modda çalışan defrag programları falan var, umarım anlatabilmişimdir. -
screensaver :D
dostum dediğin şeyi ekran koruyucu kısmındaki güç bölümünden yapıosun ama o bi mod değilki
-
hacı sen zamanlanmıs gorevlerı mı dıyorsun
-
sleep modunu mu diyosun? uyku..
-
uyku modu diye biliyorum hocam.
-
stand by
bu mod mu
-
stand by da değil, stand by da harddisk durur veri ram elektrile beslenir diye biliyorum. Benim ekran koruyucusuyla falan işim yok. Sadece şunu istiyorum, mesela "deffragger" diye bir yazılım kullanıyorum, bu yazılım benim pcde olmadığımı anladığı zaman devreye giriyor, acaba bunu kendi kendine fare ve klavye hareketlerini devamlı izleyerek mi tespit ediyor yoksa windowsun zaten böyle bir modu var ve windows o moda geçtiğinde o yazılım otomatik çalışmaya başlıyor. Belki böyle bir mod yoktur bile :D, belkide ben saçmalıyorum.
Toplam Hit: 3571 Toplam Mesaj: 23