Şu Windows Modunun Orjinal Adı Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    stand by da değil, stand by da harddisk durur veri ram elektrile beslenir diye biliyorum. Benim ekran koruyucusuyla falan işim yok. Sadece şunu istiyorum, mesela "deffragger" diye bir yazılım kullanıyorum, bu yazılım benim pcde olmadığımı anladığı zaman devreye giriyor, acaba bunu kendi kendine fare ve klavye hareketlerini devamlı izleyerek mi tespit ediyor yoksa windowsun zaten böyle bir modu var ve windows o moda geçtiğinde o yazılım otomatik çalışmaya başlıyor. Belki böyle bir mod yoktur bile :D, belkide ben saçmalıyorum.

e dedigin işte zamanlanmıs görevler oradan ekliyorsun açıyor defragı falan 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben hiç zamanlamadım :\.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    stand by da değil, stand by da harddisk durur veri ram elektrile beslenir diye biliyorum. Benim ekran koruyucusuyla falan işim yok. Sadece şunu istiyorum, mesela "deffragger" diye bir yazılım kullanıyorum, bu yazılım benim pcde olmadığımı anladığı zaman devreye giriyor, acaba bunu kendi kendine fare ve klavye hareketlerini devamlı izleyerek mi tespit ediyor yoksa windowsun zaten böyle bir modu var ve windows o moda geçtiğinde o yazılım otomatik çalışmaya başlıyor. Belki böyle bir mod yoktur bile :D, belkide ben saçmalıyorum.

O windowsun değilde deffragger isimli programın bi özelliği olmasın ? Klavye ve mouse hareketlerine göre davranma olayını o algılıyo olmasın ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

evet var bende kullanmıştım bi aralar ama benim amacım kötü değildi ... yabancı bi forumdan yardım almıştım ama forumu hatırlayamıyorum ... modun adıda ingilizce eylemsizlik gibi bişeydi ... aklıma gelmiyo şimdi ... ara ara boşuna aramıyosun bulursun

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/learnmore/russel_02march25.mspx

bahsettiğin olay stand by.

programla ilgili olarakta en sağlıklısı mouse ve klavyenin işlem yapıp yapmadığını dinleyip ona göre çalışması daha sağlıklı olur.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

"Standby is energy conserving, because your entire computer switches to a low-power state. Devices, such as the monitor and hard disks, turn off and your computer uses less power."   Hard disk e güç gitmediği için standby değil aradığım mod. Yabancı forumlarda sorayım bir de.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:

"Standby is energy conserving, because your entire computer switches to a low-power state. Devices, such as the monitor and hard disks, turn off and your computer uses less power." Hard disk e güç gitmediği için standby değil aradığım mod. Yabancı forumlarda sorayım bir de.

disklerin kapatılmasını gözardı etmişim :)

o zaman şöyle söyliyim, 2. cümlem hala geçerli :P

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

konuda yazılan modlardan baska mod yok :D

o özellikte programın kendi özelligidir belli bisüre klavye ve mouse tan tepki almayınca devreye giriodur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Fare ve klavyeyi dinlemek kalıyor geriye :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hoca senin bahsettiğin Win+L kısayoluyla girilen modsa o modun normal çalışma modundan hiç bir farkı yok.Tek fark devem edebilmen için  şifre girmeni istemesidir.

Yok eğer ekran koruyucu olayını diyorsan o bir mod değildir, bu olayı programa eklemeyse oldukça kolaydır, yani senin bilidğin bizim bilmediğimiz bir mod varsa bile bu senin işine yaramaz sen programa birkaç satırlık kodla klavye + mouse atıyorum 5 dakka çaışmadığında çalış gibi bir özellik ekeleyebilirisn.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
Toplam Hit: 3572 Toplam Mesaj: 23