Şu Windows Modunun Orjinal Adı Nedir?
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
stand by da değil, stand by da harddisk durur veri ram elektrile beslenir diye biliyorum. Benim ekran koruyucusuyla falan işim yok. Sadece şunu istiyorum, mesela "deffragger" diye bir yazılım kullanıyorum, bu yazılım benim pcde olmadığımı anladığı zaman devreye giriyor, acaba bunu kendi kendine fare ve klavye hareketlerini devamlı izleyerek mi tespit ediyor yoksa windowsun zaten böyle bir modu var ve windows o moda geçtiğinde o yazılım otomatik çalışmaya başlıyor. Belki böyle bir mod yoktur bile :D, belkide ben saçmalıyorum.
-----------------------------e dedigin işte zamanlanmıs görevler oradan ekliyorsun açıyor defragı falan
-
Ben hiç zamanlamadım :\.
-
SpoofU bunu yazdı:
stand by da değil, stand by da harddisk durur veri ram elektrile beslenir diye biliyorum. Benim ekran koruyucusuyla falan işim yok. Sadece şunu istiyorum, mesela "deffragger" diye bir yazılım kullanıyorum, bu yazılım benim pcde olmadığımı anladığı zaman devreye giriyor, acaba bunu kendi kendine fare ve klavye hareketlerini devamlı izleyerek mi tespit ediyor yoksa windowsun zaten böyle bir modu var ve windows o moda geçtiğinde o yazılım otomatik çalışmaya başlıyor. Belki böyle bir mod yoktur bile :D, belkide ben saçmalıyorum.
-----------------------------O windowsun değilde deffragger isimli programın bi özelliği olmasın ? Klavye ve mouse hareketlerine göre davranma olayını o algılıyo olmasın ?
-
evet var bende kullanmıştım bi aralar ama benim amacım kötü değildi ... yabancı bi forumdan yardım almıştım ama forumu hatırlayamıyorum ... modun adıda ingilizce eylemsizlik gibi bişeydi ... aklıma gelmiyo şimdi ... ara ara boşuna aramıyosun bulursun
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/learnmore/russel_02march25.mspx
bahsettiğin olay stand by.
programla ilgili olarakta en sağlıklısı mouse ve klavyenin işlem yapıp yapmadığını dinleyip ona göre çalışması daha sağlıklı olur.
-
"Standby is energy conserving, because your entire computer switches to a low-power state. Devices, such as the monitor and hard disks, turn off and your computer uses less power." Hard disk e güç gitmediği için standby değil aradığım mod. Yabancı forumlarda sorayım bir de.
-
SpoofU bunu yazdı:
"Standby is energy conserving, because your entire computer switches to a low-power state. Devices, such as the monitor and hard disks, turn off and your computer uses less power." Hard disk e güç gitmediği için standby değil aradığım mod. Yabancı forumlarda sorayım bir de.
-----------------------------disklerin kapatılmasını gözardı etmişim :)
o zaman şöyle söyliyim, 2. cümlem hala geçerli :P
-
konuda yazılan modlardan baska mod yok :D
o özellikte programın kendi özelligidir belli bisüre klavye ve mouse tan tepki almayınca devreye giriodur
-
Fare ve klavyeyi dinlemek kalıyor geriye :D
-
Hoca senin bahsettiğin Win+L kısayoluyla girilen modsa o modun normal çalışma modundan hiç bir farkı yok.Tek fark devem edebilmen için şifre girmeni istemesidir.
Yok eğer ekran koruyucu olayını diyorsan o bir mod değildir, bu olayı programa eklemeyse oldukça kolaydır, yani senin bilidğin bizim bilmediğimiz bir mod varsa bile bu senin işine yaramaz sen programa birkaç satırlık kodla klavye + mouse atıyorum 5 dakka çaışmadığında çalış gibi bir özellik ekeleyebilirisn.