Şuanki Ruh Halime Göre Parçalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Fzgy5vvggM8&playnext=1&list=PL80F3890F03F485C5&index=27

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=58RiWzaJdKQ&feature=related

İnsaları çürüten düşünceler mi yoksa düşündüren kişiler mi, anlam veremiyorum yardım almam gerek biliyorum ama ya yanılıyorsam ya gereçtekten bu bana beynimin oynadığı bir oyunu ise, peki beynim bana oyun oynadığına göre bırakalım da düşündüren insanlar da oynasın.

O zaman isyanımı şu şekilde dile getirmek istiyorum. Bu dünyada oyuncu olmayan kimse yok mu. ?

Cevap verin bana neden hepimiz bir oyun içindeyiz neden herkez baş rol oynamak istiyor neden.

Ama bir an geliyor şöyle diyor beynim bana " Neden kafana takıyorsun zaten yönetmen sensin".

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ilk defa bu tür'ü dinlememe rağmen, arabesk'i rap'le harmanlayan yaralı sıtayla, hatay crew, dj afyok havası aldım. herşey olduğuyla kalsın. teknocular tekno kassın, metalciler metal.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

türü bensiyememeniz cok normal arkdaslar cünkü bilen az kişi vardır hardstyle yada türlerini ama dinledikce o kadar cok hos olmaya baslıyor ki ondan vazgeçemiyor ve bi takıntı gibi sizi takip ediyor bende sunu soruyorum size mustafa ceceli sesi güel sözleri güzel fakad dinledikce adamıın moralini bozan sözler sölüo yok sevgilim yanınmda olsadyı falan filan yada herhangi bi türkce parca bunlardan bi sey anlıo musun die soran olursa sözleri anlıorum ve ritim hosuma gidio

bence sizde beyninize biraz slow diyin artık relax diyin sonra bunları acın sevgilinden ayrıldın dielim dinle su sarkıyı inan bi seyin kalmaz ya :W saygılar

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------
    the_behulder bunu yazdı:

türü bensiyememeniz cok normal arkdaslar cünkü bilen az kişi vardır hardstyle yada türlerini ama dinledikce o kadar cok hos olmaya baslıyor ki ondan vazgeçemiyor ve bi takıntı gibi sizi takip ediyor bende sunu soruyorum size mustafa ceceli sesi güel sözleri güzel fakad dinledikce adamıın moralini bozan sözler sölüo yok sevgilim yanınmda olsadyı falan filan yada herhangi bi türkce parca bunlardan bi sey anlıo musun die soran olursa sözleri anlıorum ve ritim hosuma gidio

bence sizde beyninize biraz slow diyin artık relax diyin sonra bunları acın sevgilinden ayrıldın dielim dinle su sarkıyı inan bi seyin kalmaz ya :W saygılar

ne güzel açıklamışsın öyle,gel bakayım şöyle,kimlerdensin sen? :D:D konus kanka helal olsun,güzel acıklamıssın bastır :D kanka desene duygu yasatmaması önemli olan bizim için diye,duygu yasatan parçayı ne yapalım biz,duygusal oluruz sonra ,desene desene kanka desene :D

Onun duyguları var neo :D

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj