Şuanki Ruh Halime Göre Parçalar
-
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle beni yanlis anlamanizi istemem, sozlerim hakaret olarak algilanmazsa sevinirim ama bence bu adamlar 4/4 luk ritmin ustune bilgisayarda hangi sound effect ellerine gectiyse kullanmis gibi duruyor.yani bu muzik size nasi bi duygu katiyo anlamis degilim, parcalarin ilk dakikasida son dakikasida ayni :) neden sarkiyi 4 dakika yapmislarki.
-----------------------------
aynı görüşteyiz :D -
By_Mihni bunu yazdı:
Clostridium bunu yazdı:
bılmeyenler ıcın bılgılendırme bunlar hardcore ve hardstyle parcalardır. en meşgurlar angerfist frontlierz wildstylez pitcher vb olanlardır. een cok ttuldugu lkeler norvec hollanda filan olmakla birlikte forum.soundarea.org'ta herşeyı bulabılırsınız beyler .d
-----------------------------wildstylez'i severim ama headhunterz her zaman babadır. Dj zany es geçmemek lazım.
-----------------------------saol evlat
-
neonell hocam senden şöyle 10 numara 5 yıldız bi progresive trance yada vocal trance parça rica ediyorum haftalarca dinleyebileceğim güzellikte snn müzik zevkine güveniyorum:)
-
-
eywallah hocam teşekkür ederim..
-
-
neonell bunu yazdı:
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
the_behulder bunu yazdı:
türü bensiyememeniz cok normal arkdaslar cünkü bilen az kişi vardır hardstyle yada türlerini ama dinledikce o kadar cok hos olmaya baslıyor ki ondan vazgeçemiyor ve bi takıntı gibi sizi takip ediyor bende sunu soruyorum size mustafa ceceli sesi güel sözleri güzel fakad dinledikce adamıın moralini bozan sözler sölüo yok sevgilim yanınmda olsadyı falan filan yada herhangi bi türkce parca bunlardan bi sey anlıo musun die soran olursa sözleri anlıorum ve ritim hosuma gidio
bence sizde beyninize biraz slow diyin artık relax diyin sonra bunları acın sevgilinden ayrıldın dielim dinle su sarkıyı inan bi seyin kalmaz ya :W saygılar
ne güzel açıklamışsın öyle,gel bakayım şöyle,kimlerdensin sen? :D:D konus kanka helal olsun,güzel acıklamıssın bastır :D kanka desene duygu yasatmaması önemli olan bizim için diye,duygu yasatan parçayı ne yapalım biz,duygusal oluruz sonra ,desene desene kanka desene :D
Onun duyguları var neo :D
:D:D:D:D romantikti di mi o,cigicigi açtığı baslığı halen unutamıyorum,bloguna yazmıştı ya "sevgiliye hediye yapımı"ydı neydi hani :D:D:D:D:D:D:D bak aklıma geldi yine,ne gülmüştüm :D
Sie botlar duygulu olan ben dgl sızsnz arıza olan ben mym sz mi beli dgl amk ama diorum bu parcları dnlemek zor iştr:) -
-