folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şubat Ayı Askere Gidenler.

Şubat Ayı Askere Gidenler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

arkadaslar ben su anda askerim hata kogustan yaziyorum 1994\2 sorulariniz falan olursa pm den sorun cevaplarim. not safak 97

edit: yer kars sarikamis hissedilen hava -25 i buluyor geceleri ama on numara rahat .

casey tarafından 24/Oca/15 20:51 tarihinde düzenlenmiştir

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Catapat bunu yazdı

mataramasuko bunu yazdı

Hay amk bugün açıklandı 28-30 arası teslim olun diyo, ne ara evi kapayacam, hangi ara milletle vedalaşacam şaşırdım. Bi de acemilik 1 ay gözüküyor, meslek kurası mı acaba, askerlikle ilgili master yapmış arkadaşlar bi cevap lütfen

meslekcisin. karamurselbey egitim merkezi degil mi?

Evet hocam Karamürsel. Var mı bilgin orası ile ilgili?

pm attım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Su an girne ktbk kolordu komutanligi emniyet ve muhafizdayim.28 tumen 28 alay 2 tabur 2 bolukten buraya tertup emriyle geldim. Ktbk kolorduda su sikintisi yok magosada yani 28. Tumen tarafindasa kesinlikle yok ama boluge gore değişir.  Ktbk ya gelen varsa nizamiyedeyim. Bana muhakkak ulassin.. aksi taktirde telefon falan girmiyo iceri. Havalanindaki xray cihazlarından var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bende bgn bileciğe geldim usta birliğime. dahada teslim olmadım. bilecik 2nci jand er eğt tugayı. giren arkadaslar ilk günden kavga ediyorduk fln dediler hay sikem dedim hayırlısı artık^^

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    subatta gelenler comezim mayista gelenlerde torunum gelin hadiii.
    manisa piyadeye dusen arkDas yazin gitsen cok boktan bir sicagi bar derdim kisi nasil bilmiyom vallaha

Komutanlar filan nasıl hacı bir bilgin var mı?Açıkçası çok sikilir miyiz?

25 yaşında adamım ve hiç bir şekilde devrecilik yok denen yerde bile tutanakların ardı arkası kesilmiyor.

Eğer boyun eğersen korktuğun başına gelir.

Gelgelelim boyun eğmezsen de korktuğun başına gelir.

Askerlik; önceden yaşıyor olduğun hayatını bir terk ediştir. Yeniden doğuş. Aynaya baktığında, gece uyuduğunda veya sivil hayata geri döndüğünde sanki birşeylerin eksik olduğunu hissedersin. Anlam veremezsin. 

Neyse, sen gel de bunları konuşuruz.

Manisa'da mısın hoca?

_ICEMAN_
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    hallederi_55 bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı
    subatta gelenler comezim mayista gelenlerde torunum gelin hadiii.
    manisa piyadeye dusen arkDas yazin gitsen cok boktan bir sicagi bar derdim kisi nasil bilmiyom vallaha

Komutanlar filan nasıl hacı bir bilgin var mı?Açıkçası çok sikilir miyiz?

25 yaşında adamım ve hiç bir şekilde devrecilik yok denen yerde bile tutanakların ardı arkası kesilmiyor.

Eğer boyun eğersen korktuğun başına gelir.

Gelgelelim boyun eğmezsen de korktuğun başına gelir.

Askerlik; önceden yaşıyor olduğun hayatını bir terk ediştir. Yeniden doğuş. Aynaya baktığında, gece uyuduğunda veya sivil hayata geri döndüğünde sanki birşeylerin eksik olduğunu hissedersin. Anlam veremezsin. 

Neyse, sen gel de bunları konuşuruz.

Manisa'da mısın hoca?

İzmir / Menteş. Burası bir HİZMET BİRLİĞİ. Buna göre bir muhakeme yaparsın.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

cankaya edoka dusen olursa pm atsin 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

kuzen acemiligi burdur ispartaya kisa donemide edirne uzunkopru topcu birligi cikmis giden gelen varmi la nasildir oralar gerci edirne ak sikseler yine biter :D

bende burdura gıdıyorum hocam ama martta gıdıcem uzun donem

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Şubat ayı askere gidecek olan arkadaşlarımız varmı benim ki Safranboluya düştü Jandarma şoför adayı diyor ama haydi hayırlısı.

Bizim kuzen ıspartaya düştü.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Şubat ayı askere gidecek olan arkadaşlarımız varmı benim ki Safranboluya düştü Jandarma şoför adayı diyor ama haydi hayırlısı.

Kardeşim bende 94/1 olarak yaptım safranbolu 125. jandarma er eğitim alayında sıkıntılı biyer özellikle 2. tabur 6.bölük ama bozma moralini her başlangıcın bi sonu vardır :)

Toplam Hit: 5099 Toplam Mesaj: 35