Subwoofer Sorunu
-
subwofer KEF PSW 2500
Rockz hocam: o videodakini yaptım işe yaramadı benimkinde ühühühühühü
HolyOne tarafından 20/Oca/14 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
subwofer KEF PSW 2500
Rockz hocam: o videodakini yaptım işe yaramadı benimkinde ühühühühühü
videodaki değişiklikleri yapanların sorunları büyük oranda çözülmüş.. neyse en azından kapasitörler yenilenmiş oldu şeyhim. arayışa devam, bi'şey bulursam haberdar ederim.
ek: sorun kapasitörün fazla ısınmasından kaynaklıymış yani şeyhim eminim dikkat etmişsindir fakat daha yüksek ısıya dayanıklı bir kapasitörle değişim yaptın umarım..
RockZs tarafından 21/Oca/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Jubei bunu yazdıDos_Attach bunu yazdıJubei bunu yazdı
Bu canavar ne ile besleniyor ?
Bu arada gecmis olsun.
toroid sarılı trafo var içinde ikinci fotoda gözüküyor.
Ben yerinde olsam dokunmazdım. çünkü içindeki kondansatörün kalitesinde piyasada bulman çok zor olur 3000 küsür liralık aletmiş yazık etme. servise ver yapsın.
ne ile besliyorsun derken trafoyu kastetmemistim ;)
Anfinin markasi modeli nedir anlaminda sormustum ?amfi içinde be hocam fotolardaki devre cihazın kendi amfisi zaten :). aktif sub bu.
holy ya o kondansatörler yada vukuat'ında dediği gibi çıkış entegresidir. ama genede bakmadan birşey demek istemem. bulabilirsen aynı kalite cap değiştiriver dene bakalım. olmadı adım adım gideriz burdan. -
holy at bunu çöpe kurtul. git eski DJ eski adı ( BİT ) pazarı yenibosnada al birtane tak makinaya çalıstır. Ne uğrasıyorsun böle şeylerle arızaymıs kondansatormuş.
-
THT2005 bunu yazdı
holy at bunu çöpe kurtul. git eski DJ eski adı ( BİT ) pazarı yenibosnada al birtane tak makinaya çalıstır. Ne uğrasıyorsun böle şeylerle arızaymıs kondansatormuş.
http://www.canhifi.com/markalar/kef/subwoofer-hoparlorler/psw2500-169.120.907.aspx
sıfırı 3700 TL.. ne çöpü..
-
Müstakil ev değilse gereksiz ses gücü. :D (gıcık mode on) Holy sen değiştirecektin naptın araştırıyordun?
-
deja-vu bunu yazdı
Müstakil ev değilse gereksiz ses gücü. :D (gıcık mode on) Holy sen değiştirecektin naptın araştırıyordun?
hocam öyle deme ya, apartmanlarda felan da kullanılıyor bu meretler, evdeki standart 5+1 lerle bundan çıkan sesleri duymak mümkün değil.. 30hz e kadar olan sesleri veriyo' (ki ademoğlu/havvakızı zaten 20hz - 20,000hz arasını işitebiliyo'). sadece watt değil yani olayı ..
-
öncelikle alet cok saglam gozukuyor markası ve modelını soyleyebılır mısın ?
kondansator un kırpıcı olarak kullanıldıgını dusunuyorum . Bu nedenle onun degısmesı sorunu cozecektır bence.