Sufi Müslüman Dönüşünü Sadece Bizde Değilmiş !!!
-
gluon neden böyle düşünüyorsun?
ben çok keyif alıyorum meditasyon yaparken hiç de kendimi buna zorlamadan oluyor ruhsal bir orgazm yaşadığımı itiraf etmeliyim beni çekiyor hep içine sürekli derinleşmek istiyorum. bana neden yardım etmek istediğini anlayamadım
-
sen niye islamı seçtin diyenlere : İnneddine indallahil İslâm!
Kur'an-ı kerim var, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) var. siz niye ataizmi seçtiniz asıl? Allah'ın varlığının delillerini hiç düşünmediniz mi -
Osho 'yu ucundan inceledim, okudum. Her ne kadar kafama yatmamış olsa dahi bu topic bir ateizm/islam tartışması topici değildir. Götünüzden element uydurarak her konuya klişe cevaplarla atlamamanız biz müridlerin göz zevki açısından daha hayırlı olacak. Çünkü ben bir topici incelediğim de cevap yazmadan önce tüm postları teker teker öyle atarım kendi postumu. Fakat bu tür alakasız postları görünce çileden çıkmamak elde değil.
Ateistler kendilerini İslamî görüşçülerden üstün ve modern gördükçe, İslamî görüşçülerde ateistleri zavallılar gibi gördükçe iki tarafta birbiriyle sağlam bir iletişim kuramaz.
-
Kürt haklı sen nie seçtin ateizmi sen neden müslümansın bunları soracaksanız ayrı bir topic açın. bilgisi kuvvetli olan arkadaşlardan konu hakkında bilgi istedim.
Night-7 ve benzer fikirli arkadaşımızın da merakını gidermek için söylüyorum bu son olsun daha da benzeri sorulara cevap yazmayacağım: ben geçen sene müslümandım 7 ay kadar düşündükten sonra islamı bıraktım, herhangi bir yerde delil filan da göremiyorum.
Senin gözün kör, bak avucunda şu rakam var, parmak izinde allah yazıyo, namaz kılsan ne kaybedersin, ahirette ne yapacaksınız, kainatın resmini çekmişler güle benziyor gibi sunmakta olduğunuz fakat bilime aykırı ve tamamen benzetmelere dayanan uyduruk cevaplar veya misyon içeren sorular yazmayın. Adam akıllı merak ettiklerinizi sorun cevaplayacağım.
Benimle benzer inanca sahip olan arkadaşlardan da rica ediyorum, bu insanların bilgi edinmek için değil sizi değiştirmek için oluşturduklar tartışma ortamlarına girmeyin. Ateistlere sataşana kadar bilimle uğraşsalar islamı özledikleri parlak günlerine geri döndürebileceklerini söyleyip susun.
-
millete niye ataist olmasın kardeşler kolay yola varkenn niyee zoruu secsinlerrr !!!
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
Kur'an-ı kerim var, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) var. siz niye ataizmi seçtiniz asıl? Allah'ın varlığının delillerini hiç düşünmediniz mi
-----------------------------innedine indallahil islam : Allah katında hak din islamdır.....
-
arkadaşım onların yaptıkları bizde semah dönüşü denilen mevlana gibi dönmek onun bir meditasyon olduğu zaten bilinen bir durum
insanın kendi ekseni etrafında dönmesi kendisinden geçmesine ve rahatlamasına neden olur kafasının eğik olması dengesini yitirmesini önler filan
bir sürü teknik noktası var belli ki onlar da bunu keşfetmişler kendilerine göre uyguluyolar ama bu yüz yıllar önce mevlana tarafından yapılan bir egzersiz zaten bunun islami olması ya da başkaları tarafından kullanılması o kadar da dert değil bence.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------NighT-7 bunu yazdı:
Kur'an-ı kerim var, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) var. siz niye ataizmi seçtiniz asıl? Allah'ın varlığının delillerini hiç düşünmediniz mi
-----------------------------innedine indallahil islam : Allah katında hak din islamdır.....
-----------------------------imam efendi,herkes istedigine inanır !
-
gencprens bunu yazdı:
millete niye ataist olmasın kardeşler kolay yola varkenn niyee zoruu secsinlerrr !!!
Bende bir zamanlar ateisttim. Çok düşünen bir insanım herşeyi kafaya takarım. Çok düşünmem yüzünden ateist oldum belki ama düşündüklerimin %0.0001 i bile saçma değildi.Eğer tanrı yokta inanmıyosan bişey kaybetmessin
Eğer tanrı yokta inanıyorsan sadece hayatını sınırlandırmış olursun yinede bişey kaybetmezsin
Eğer tanrı varda inanıyorsan o zaman tanrı seni ödüllendirebilir
Eğer tanrı varda inanmıyorsan o zaman zarardasın tanrı seni cezalandırabilir
Tanrı nın var olduğu kesin birşey değildir. Gözle görülmemiş veya duyulmamıştır. Sadece inanırız. Ne kadar gerçekten var oldugunu bilmesekte. İnandığımız Tanrı yani Allah çayımızdaki şeker gibidir. Tadını alırız ama görmeyiz. Eğer tanrı yoksada boşyere bu kavgalar...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------İnandığımız Tanrı yani Allah çayımızdaki şeker gibidir. Tadını alırız ama görmeyiz.
ajan bu lafın acaip şekilde hoşuma gitti eğer senin lafınsa gerçekten çok güzelmiş :)
ayrıca herkezin seçimi kendini ilgilendirir sizi siklemez onn için susun :)