Sünnet Olmak Hakkında ?
-
Sünnet olmaktan korkan herkes filozof oluyor arkadaş :|
Allah'ın indirdiği hiçbir kitap bir öncekini reddetmemiştir. Aksine önceki kutsal kitabı kapsamakla birlikte HANGİ AYETİN BİR ÖNCEKİNDE DEĞİŞTİRİLMİŞ, HANGİ AYETİN DOĞRUSU NEDİR onu açıklar, bunun dışında kapsamı daha da genişler ve daha ayrıntılı daha doğru bilgiler verir.
Ayrıca sünnet olmak dini farz olma durumu dışında TEMİZ OLMA, SAĞLIKLI OLMA niyetiyle yapılır. Farz kılındığı için değildir. İdrar damlacıklarının meydana getirebileceği her türlü hastalığı neredeyse %100 kadar bitirir.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Ben pişmanım. Pederin sözünü dinleyip sünnet oldum.
Çocuğum olursa kararı ona bırakacağım.
-----------------------------Hacı sırf birşeylere inat olacak diye daha sağlıklı bir yöntemden vazmıgeçiyorsun.. Seninkide kuru boka muhalefet oluyor hocam.
-
kendi dusuncen millet olur yada olmaz sanane !!! seni sunnet ettirenlere derdini anlar niye burda dert yaniyonki
-
Muhammed tek kollu doğsaydı ne olurdu acaba?
-
Bu konunun boku çıkar..
-
Paragrafi söylenenleri tam olarak hangi uzvunla idrak ediyorsun ? İnkar etmek gibi bir kelime nerde geçiyor ?? Hükümsüz kılmakla inklar etmeyi aynı şey sanan sen olmayasın sakın ?
-
IREA bunu yazdı:
(İbrahim aleyhisselam, 80 yaşında [sünnet emri gelince gecikmemek için] balta ile kendisini sünnet etti.) [Buhari]
-----------------------------Zuahauhauah . Yardır kaptaannn x)
-
beyler önce sünnetin tarihine bakarsak ilk olarak avusturalyalı yerlilerde görülmüş kaynak halisözerk.com uzman doktor, ve sünnetin sağlık açısından genel olarak bi yararı yok yani sen duşunu adam gibi aldıktan sonra,,,ve türkiyede erkeklerin erken boşalma sebebi de erken yaşta sünnet olmak, ya uzun lafın kısası bu konuda mala bağlar..
-
KafirImam bunu yazdı:
IREA bunu yazdı:
(İbrahim aleyhisselam, 80 yaşında [sünnet emri gelince gecikmemek için] balta ile kendisini sünnet etti.) [Buhari]
-----------------------------Zuahauhauah . Yardır kaptaannn x)
-----------------------------abi şimdi benim bu hadise(!) inanasım gelmiyo suç benim mi :D bu ne ya.
-