Sünnetin Zararları
-
z cihan sanırım ataistsin saygı duymak lazım kimse mükemmel degil sonuçda. şimdi sen bu dolaylı yoldan islam karşıtı konuları açarak ne yapmaya çalışıyosun bana bi söylermisin. bildigin gibi bu tür tartışmalar hassas bir dengeye dayanır ipin ucunu azcık kaçırırsan herkez ana avrat sıkmaya başlar ben mesela şu an da öyle yapıyorum içimden ama alınma :) biz bi şekilde dinimizi yaşamaya çalışıyoruz lütfen müdehale etme sende her neye inanıyorsan inan ama hiç birşeyi kötüleme yadırgama. zaten gösterdigin kaynakda hayır yok dogan medyası işte boş koy geçiyoruz biz artık senin çükün her nasılsa onla yetinmeye çalış bizde bizimkiyle yetinelim. sünnetli yada sünnetsiz gereken hijyenik ve psikolojik koşullar iyileştirildigi zaman gerek saglık açısından gerekse zevk açısından çok güzel bir hayat yaşarsın o yüzden pek takma bunları kafana 7 yaşımda sünnet oldum küçüklügümü hatırlarım işemek oldukça zordu böyle daha iyi ve rahatız asırlardır bu şekilde olmuş bu şekilde gelmiş sen sünnetli degilsen sana da tavsiye ediyorum ayrıca dedigim gibi kimse mükemmel degildir :) ayrıca tbt ye böyle konular için bsg butonu istiyoruz rene üstadımıza duyurulur :)
-
muahhah sünnet de aklıma geldi kaçarken tam asansöre dogru yürüdüm aktım asansör geliyo kapıyı bir açtım sünnetçi karşıma çıktı amk dedim şans a bak tabi sonra 8 kişi beni masaya zor yatırmıştı orası ayrı :D
ayrıca benim oglum olursa sünnet olup olmama kararını kendine bırakıcam
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------muahhah sünnet de aklıma geldi kaçarken tam asansöre dogru yürüdüm aktım asansör geliyo kapıyı bir açtım sünnetçi karşıma çıktı amk dedim şans a bak tabi sonra 8 kişi beni masaya zor yatırmıştı orası ayrı :D
ayrıca benim oglum olursa sünnet olup olmama kararını kendine bırakıcam
-----------------------------bende çatıya çıktım küçükken ama yakalamışlardı neyse agla bilmem ne yatırdılar budadılar beni anestezinin etkisi geçmeye başlayınca acı vermeye başladı ama manevi oalrak koçum yürü be artık erkek oldun salla salla bakalım dediklerinde çok sevinmiştim :D zarar görmesin diye 3 4 gün yogurt kovasıyla uyumuştum ehehe
-
Sene bilmem 19xx :D sünnet oluyoruz ben amcaoğulları :D yaş 5-6 hiç unutmam peder sünnetçiye geç boşalsın demişti :D ?!
-
çükünü kestiririm. zararı yararı sanamı kaldı. insanların çükleriyle uğraşmayı bırak.
-
Sünnetle ne kaybedilir (türkçe):
http://www.cirp.org/pages/parents/lostlist/index_tk.html -
bunca yıl süregelmiş ve araştırılarak uygulanan bir olayı iki üç gereksizin araştırma ve düşüncesiyle kim değiştirebilir??
madem zararlı yaptırma kardeşim. afişler bastır, broşür bastır, imsakiye bastır üstünde sünnet zararlı yaptırmayın yazsın...
ya da hadi herkes çükünü göstersin sağlıklı olanları seçelim ve biras özel hayata girelim ona göre yaptırır islam alemi
bundan böyle...alalaaa neyi tartışıyoz bi film izletmediniz :) neyse iyi geceler
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
çükünü kestiririm. zararı yararı sanamı kaldı. insanların çükleriyle uğraşmayı bırak.
zuha doğru:D
@Z-CHAN
Bir bebeğin doğal ve el-değmemiş penisi sünnet edildiğinde sonsuza dek ne kaybedilir:
diyo:| -
peki bişey sorcam. madem bu kadar erken boşalıyoruz, bir çaktigimiz avrupalı bayan daha otelden ayrılmadan tekrar gelecem diye rezervasyon yapiyor? kardeşim gidin turistlik yerlere resmen sex turizmi yapılıyor. işini bilen biliyor. haydar dümenin dümeninde giderseniz zaten piskolojik olarak çökersiniz. yok seninki kısa der yok erken boşaniyon der.
-
Verdiğin linkteki örnekler; Sünnetin Faideli Yönlerini Anlata Anlata Bitiremeyen Bağnaz Hocaların Makalesi Gibi Olmuş.Söylesene Ne farkı var onlardan?Altı üstü bamya kadar et a.k. Görende diyecek kalbini söküyorlar.Ne et parçasıymış beee.Neyse söz konusu din oldun mu savunmanın da eleştirmeninde sınırı olmuyor demek ki.
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Sünnetle ne kaybedilir (türkçe):
http://www.cirp.org/pages/parents/lostlist/index_tk.html