folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sünnetin Zararları

Sünnetin Zararları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek

z cihan sanırım ataistsin saygı duymak lazım kimse mükemmel degil sonuçda. şimdi sen bu dolaylı yoldan islam karşıtı konuları açarak ne yapmaya çalışıyosun bana bi söylermisin. bildigin gibi bu tür tartışmalar hassas bir dengeye dayanır ipin ucunu azcık kaçırırsan herkez ana avrat sıkmaya başlar ben mesela şu an da öyle yapıyorum içimden ama alınma :) biz bi şekilde dinimizi yaşamaya çalışıyoruz lütfen müdehale etme sende her neye inanıyorsan inan ama hiç birşeyi kötüleme yadırgama. zaten gösterdigin kaynakda hayır yok dogan medyası işte boş koy geçiyoruz biz artık senin çükün her nasılsa onla yetinmeye çalış bizde bizimkiyle yetinelim. sünnetli yada sünnetsiz gereken hijyenik ve psikolojik koşullar iyileştirildigi zaman gerek saglık açısından gerekse zevk açısından çok güzel bir hayat yaşarsın o yüzden pek takma bunları kafana 7 yaşımda sünnet oldum küçüklügümü hatırlarım işemek oldukça zordu böyle daha iyi ve rahatız asırlardır bu şekilde olmuş bu şekilde gelmiş sen sünnetli degilsen sana da tavsiye ediyorum ayrıca dedigim gibi kimse mükemmel degildir :)  ayrıca tbt ye böyle konular için bsg butonu istiyoruz rene üstadımıza duyurulur :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

muahhah sünnet de aklıma geldi kaçarken tam asansöre dogru yürüdüm aktım asansör geliyo kapıyı bir açtım sünnetçi karşıma çıktı amk dedim şans a bak tabi sonra 8 kişi beni masaya zor yatırmıştı orası ayrı :D

ayrıca benim oglum olursa sünnet olup olmama kararını kendine bırakıcam 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    Hepaq bunu yazdı:
    -----------------------------

muahhah sünnet de aklıma geldi kaçarken tam asansöre dogru yürüdüm aktım asansör geliyo kapıyı bir açtım sünnetçi karşıma çıktı amk dedim şans a bak tabi sonra 8 kişi beni masaya zor yatırmıştı orası ayrı :D

ayrıca benim oglum olursa sünnet olup olmama kararını kendine bırakıcam

bende çatıya çıktım küçükken ama yakalamışlardı neyse agla bilmem ne yatırdılar budadılar beni anestezinin etkisi geçmeye başlayınca acı vermeye başladı ama manevi oalrak koçum yürü be artık erkek oldun salla salla bakalım dediklerinde çok sevinmiştim :D zarar görmesin diye 3 4 gün yogurt kovasıyla uyumuştum ehehe 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek
    Sene bilmem 19xx :D sünnet oluyoruz ben amcaoğulları :D yaş 5-6 hiç unutmam peder sünnetçiye geç boşalsın demişti :D ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    çükünü kestiririm. zararı yararı sanamı kaldı. insanların çükleriyle uğraşmayı bırak.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sünnetle ne kaybedilir (türkçe):

http://www.cirp.org/pages/parents/lostlist/index_tk.html

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

bunca yıl süregelmiş ve araştırılarak uygulanan bir olayı iki üç gereksizin araştırma ve düşüncesiyle kim değiştirebilir??

madem zararlı yaptırma kardeşim. afişler bastır, broşür bastır, imsakiye bastır üstünde sünnet zararlı yaptırmayın yazsın...

ya da hadi herkes çükünü göstersin sağlıklı olanları seçelim ve biras özel hayata girelim ona göre yaptırır islam alemi

bundan böyle...alalaaa neyi tartışıyoz bi film izletmediniz :) neyse iyi geceler

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    çükünü kestiririm. zararı yararı sanamı kaldı. insanların çükleriyle uğraşmayı bırak.

zuha doğru:D

@Z-CHAN

Bir bebeğin doğal ve el-değmemiş penisi sünnet edildiğinde sonsuza dek ne kaybedilir:
    diyo:|

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    peki bişey sorcam. madem bu kadar erken boşalıyoruz, bir çaktigimiz avrupalı bayan daha otelden ayrılmadan tekrar gelecem diye rezervasyon yapiyor? kardeşim gidin turistlik yerlere resmen sex turizmi yapılıyor. işini bilen biliyor. haydar dümenin dümeninde giderseniz zaten piskolojik olarak çökersiniz. yok seninki kısa der yok erken boşaniyon der. 

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Verdiğin linkteki örnekler; Sünnetin Faideli Yönlerini Anlata Anlata Bitiremeyen Bağnaz Hocaların Makalesi Gibi Olmuş.Söylesene Ne farkı var onlardan?Altı üstü bamya kadar et a.k. Görende diyecek kalbini söküyorlar.Ne et parçasıymış beee.Neyse söz konusu din oldun mu savunmanın da eleştirmeninde sınırı olmuyor demek ki.

Z-CHAN bunu yazdı:

Sünnetle ne kaybedilir (türkçe):

http://www.cirp.org/pages/parents/lostlist/index_tk.html
Toplam Hit: 20242 Toplam Mesaj: 54