Sunucu Konusunda Fikir Verebilir Misiniz?
-
sanane bunu yazdı
hocam şöyle söyliyeyim aylık 30 tl ye sanal sunucu al bi tane. istersen 50 tane site barındır. istersen 1 tane. 360 tl ye gelir yıllık.
örnek sanal sunucu özelliği
Sanal Sunucu - DATA2048
Intel Quad Xeon
2048 MB DDR3 Ram (2 GB)
80 GB Hard Disk
800 GB Trafik / Aylık
1 Adet IP Adresi
100 Mbit Port+15$ her ay cpanel linsası eklemek gerekli :) rahat bir kullanım için
-
sanane bunu yazdıBuremba bunu yazdısanane bunu yazdı
hocam şöyle söyliyeyim aylık 30 tl ye sanal sunucu al bi tane. istersen 50 tane site barındır. istersen 1 tane. 360 tl ye gelir yıllık.
Sanal Sunucu - DATA2048
Intel Quad Xeon
2048 MB DDR3 Ram (2 GB)
80 GB Hard Disk
800 GB Trafik / Aylık
1 Adet IP Adresi
100 Mbit Porto fiyata güvenilir vps nerde var?
2 senedir kullanıyorum aynı firmadan. şimdiye kadar 2-3 defa problem çıkmıştır. o da ilk yılında. son bir yıldır herhangi bir problem yaşamadım. istersen pm atayım firmayı.
iyi olur hocam merak ettim.
-
plesk panel var hocam. ücretsiz :)
-
ayrıca anladığım kadarı ile bu konuda hakkındada çok fazla bilginiz yok vps-vds alırken firmanızı çok iyi seçmeniz gerekli kurumsallığını oturtmuş firmalar sizin için sıkıntı olabilir vps aldığınız zaman yönetiminde destek vermezler genelde o yüzden orta kıvamda çok iyi firma bulman gerekli
vps alacağın firmada dikkat etmen gereken en önemli şeyler (kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum) en az sektörde 5 yılı devirmiş olması gerekir, yer sağlayıcı belgesi ve vergi levhası olmasına kesinlikle dikkat et. ayrıca bunlara sahip bir firma bulduğunda birazda müşterilerini ve memnuniyetlerini araştır derim.
-
geçenlerde yasinle konuştum boyle bir konuyu neyse uzatmıyım bence yasinden alabilirsın Videojokey verdigi özellikler de fiyat da çok iyidi adamlar bence çok fiyat soylediler ama işte firmadan firmaya degişir ve hane fatura filan içerdıgı için aslında fiyat normal bu arada sınırsız diye birşey yoktur dostum alan sınırsız dedikleri olay barındıracagın şey sınırsız olup işlemcilerinden belirli bir % verecekelr sana bu reseller vds veya vps degil bence bir yasinle konuş bu konuyu eminim onla anlaşıp iyi iş yaparsın şuanda onun hostunda 20 den fazal sitem barınyor baya da keyf alıyorlar yavaşlama filan hiç yok yeni siteme geçtıkten sonra süper çalışyor sistemi ama dersen yok ben gidip kazık iyecem o fiyat normal natro isimtescil gibi yerlerden bakabilirsın
-
sanane bunu yazdı
plesk panel var hocam. ücretsiz :)
plesk bana göre 5 para etmez zaten :D
-
Gzx bunu yazdısanane bunu yazdı
Sanal Sunucu - DATA2048
Intel Quad Xeon
2048 MB DDR3 Ram (2 GB)
80 GB Hard Disk
800 GB Trafik / Aylık
1 Adet IP Adresi
100 Mbit Port+15$ her ay cpanel linsası eklemek gerekli :) rahat bir kullanım için
Plesk kullan niye illede Cpanel :) Plesk de iyidir :)
Gzx bunu yazdısanane bunu yazdıplesk panel var hocam. ücretsiz :)
plesk bana göre 5 para etmez zaten :D
Kullanmayı bilene hocam !
emuxa tarafından 19/Ara/12 16:50 tarihinde düzenlenmiştir -
aylık 15 $ vermektense plesk kullanmak çok daha makul bence. 30 tl vps e verip 20 tl panele vermek zaten abes olur biraz.
-
Cpanel candır <3
-
noname bunu yazdı
Cpanel candır <3
ide hane 15 dolar büyük bir para degil ama hane sanki hergün giriyorsun cpanele de kurdun siteni 40 senede bir girersın cpanele yane plesk de aynı işi yapıyor cpanel de ha bana sorarsanız cpanel kullanıyorum ama ben her gün yeni host ekliyıp yonlendiriyorum vs vs vs yane pratik olan cpaneldir kullanımı kolay plesk alışan akadar hele ki cpanelden geçtıysen daha zordur ama alışınca rahat rahat kulanırsın )