Sunucu Konusunda Fikir Verebilir Misiniz?
-
sanane bunu yazdı
aylık 15 $ vermektense plesk kullanmak çok daha makul bence. 30 tl vps e verip 20 tl panele vermek zaten abes olur biraz.
cpanel mi pleskmi tartışmasına gerek yok bu konuda sağlam tartışırım pleskden nefret ettiririm sizi ama konuyu baltalamaya gerek yok :) cpanel aldığı paranın çok daha fazlasını hakeden bir firmadır
Gzx tarafından 19/Ara/12 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Kusura bakmada hocam bunlar seni dürtmenin peşindeler.
Ben sana : E3 işlemci / 1 GB Ram / 80 GB HDD / 400 GB Trafik / 1 adet ip = 35 TL
cPanel sanal sunucu lisansı = 25 TL
------------------------------------------------+---
60 TL Aylık x 12 = 720 TL + KDV = 849.60 TL
hadi kdvden ikram yapayım 800 TL ye istediğin gibi at koşturabileceğin istediğin sayıda site barındırabileceğin, hiçbir veritabanı cart curt sınırı olmayan vds vereyim.
Edit / Faturanı keser adresinede yollarım.
Edit / Her türlü desteğide sağlarım gerek kurulum gerek ilerleyen zamanda optimize konusunda.
Edit / YS belgesi mevcut çok önemliyse tabi senin için bu yinede belirteyim.
-
VideoJockey bunu yazdı
Kusura bakmada hocam bunlar seni dürtmenin peşindeler.
Ben sana : E3 işlemci / 1 GB Ram / 80 GB HDD / 400 GB Trafik / 1 adet ip = 35 TL
cPanel sanal sunucu lisansı = 25 TL
------------------------------------------------+---
60 TL Aylık x 12 = 720 TL + KDV = 849.60 TL
hadi kdvden ikram yapayım 800 TL ye istediğin gibi at koşturabileceğin istediğin sayıda site barındırabileceğin, hiçbir veritabanı cart curt sınırı olmayan vds vereyim.
Edit / Faturanı keser adresinede yollarım.
Edit / Her türlü desteğide sağlarım gerek kurulum gerek ilerleyen zamanda optimize konusunda.
Edit / YS belgesi mevcut çok önemliyse tabi senin için bu yinede belirteyim.
açıkçası şöyle söyliyeyim ben bu adama son derece güvenyorum hane önemliyse sizin için buyuzden tavsiye ettim adam sağlam ) şuana kadar 1 tane reseller aldıydım şimdi 1 vps almayı düşünyorum ayrıca resellerin alanını biraz artıralım ya )) şuana kadar şehir dışında olsam müşteri arasa deseki ya benim sitem açılmıyor adamı arıyıp direk sorabilyorum adamdan genelde hep bir cevap almışımdır aldıgımda beri 1 veya 2 defa sorun yaşadım 1 si server taşındı geceydı zaten hane sorun denmez bilgilendirmişti herkezi 2 sinde de cpanel sorunu yaşandıydı hane siteler açıktı da yeni site adamadım oda zaten 12 saat içerisinde çözüldü yane adamla ilgili hiç bir sorunum yok daha önce amerika location li bir host kullanıyordum hizmette fark yok hatta orda her hizmet karşılıgı bedel belirli bir bedel alınyor ve bazı şeylere hayır yapamayız olmaz gibi şeyler diyolardı gi dünya istatistiklerine baktıgımda dünya genelinde 3 host firması yane yasin şimdi adam akıllı bir host firması kursa onlarla eş deger :)
-
Arkadaslar fikirler icin tesekkurler...Yarin sonuca baglayacagiz...